'O fotoğrafları silmeyeceğim!'

Birkan Sokullu ile Berrak Tüzünataç, geçtiğimiz aylarda ayrılmışlardı.

Google Haberlere Abone ol
'O fotoğrafları silmeyeceğim!'

Berrak Tüzünataç, kendisinden ayrıldıktan sonra Dilan Çiçek Deniz’le aşk yaşamaya başlayan Birkan Sokullu’nun sosyal medyadaki fotoğraflarını kaldırmadı. Takipçileri ‘Geçmişi unut’ diye eleştirdi. Oyuncu ise ‘Silmem’ diyerek inat etti.



Kendi gibi oyuncu Birkan Sokullu ile 3 yıllık ilişkisi geçtiğimiz sene sürpriz şekilde sona eren Berrak Tüzünataç'tan ilginç çıkış…



'O fotoğrafları silmeyeceğim!'



Birkan Sokullu, Tüzünataç'la ayrıldıktan sonra gönlünü geçtiğimiz aylarda Furkan Andıç'tan ayrılan Dilan Çiçek Deniz'e kaptırdı. Geçtiğimiz günlerde Caddebostan'da el ele yürüdükleri iddia edilen ikiliden Sokullu, gazetecilerin "Dilan Çiçek Deniz'le birlikte olduğunuz doğru mu?" sorusuna kafa sallayarak da aşkı onaylamıştı. İkili, dün de birbirlerini sosyal medyada takip etmeye başladı. Bunun üzerine gözler Berrak Tüzünataç'a çevrildi.



'O fotoğrafları silmeyeceğim!' - Resim : 2



'Silmeyeceğim...'



Yakışıklı oyuncuyla fotoğraflarını hala sosyal medya hesabında tutan ve Sokullu'yu takibe devam eden Tüzünataç'ı takipçileri "Bak artık Birkan'ın hayatında biri var. Fotoğraflarınızı artık sil" diye eleştirdi.



Bunun üzerine ünlü oyuncu şu açıklamayı yaptı: "Hayır arkadaşlar, silmeyeceğim. Bana lütfen mesajlar atıp durmayın. Ne olursunuz. Ben size karışıyor muyum? Değil mi?"



'O fotoğrafları silmeyeceğim!' - Resim : 3


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin