O isim gazete kuruyor! Peki adı ne olacak? Medyatava açıklıyor...

Gazeteci Emir Ekşioğlu, Twitter'dan gazete kuracağını duyurdu...

Google Haberlere Abone ol
O isim gazete kuruyor! Peki adı ne olacak? Medyatava açıklıyor...

Genç gazeteci Emir Ekşioğlu, The Turkey Times adında bir gazetenin yayın hayatına başlayacağını Twitter hesabından açıkladı.



Ekşioğlu'nun yakın arkadaşı Süleyman Topçu ile kurdukları 'Eksioglu Works' bünyesinde çıkacak ve İngilizce yayın yapacak olan 'The Turkey Times', Türkiye'nin yanı sıra Ortadoğu'dan haber ve makalelerle de uluslararası camiada ses getirmeyi planlıyor. Gazetenin editör kadrosunda da Ortadoğu'dan isimlerin ağırlıkta olacağı belirtilirken, çok önemli yazarların da kadroda olacağı söylendi.



O isim gazete kuruyor! Peki adı ne olacak? Medyatava açıklıyor...



Emir Ekşioğlu kimdir?



Çeşitli dergilerden yazdıktan sonra gazeteciliğe Radikal'de başlayan Emir Ekşioğlu, bir dönem Cumhuriyet'te de röportajlar yapmıştır. Ünlü erkek dergisi Boxer'ı Nikkei'den satın aldıktan sonra medya patronluğuna soyunan Ekşioğlu, Arianna Huffington tarafından Huffington Post yazar kadrosuna dahil edilmiştir. FETÖ ile ilgili yazdığı bir yazı sonrasında burada yazılarına son verilen Ekşioğlu, zaman zaman İran, Hindistan gibi ülkelerde de makaleler yazmıştır. Ekşioğlu'nun yazıları genç yaşta olmasına rağmen birçok dile çevrilmiştir. 

Aynı zamanda TRT'de ödüllü bir radyocu olan Emir Ekşioğlu, kısa bir süre önce yakın arkadaşı Süleyman Topçu ile 'Eksioglu Works.' adlı bir medya-teknoloji şirketi kurmuştur.

 


Etiketler emir ekşioğlu
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin