Orhan Pamuk ve Grant Gee İstanbul Bağımsız Film Festivali'nde bir araya geliyor!

Orhan Pamuk ve onun 'Masumiyet Müzesi' romanını filme alan Grant Gee, sinema ve İstanbul üzerine konuşacak.

Google Haberlere Abone ol
Orhan Pamuk ve Grant Gee İstanbul  Bağımsız Film Festivali'nde bir araya geliyor!

!f İstanbul’da bugün; İran sinemasının çok konuşulan filmlerinden Black Horse Memories/Kara At Hatıraları’nın yönetmeni Shahram Alidi, Gürcistan filmi When The Earth Seems To Be Light/Yeryüzü Aydınlıkken’in yönetmenlerinden Amuna Karumidze ile Davıd Meskhi ve “Gökkuşağı” bölümünde gösterilecek Desire Will Set You Free/Arzu Seni Özgür Bırakacak’ın yönetmeni Yony Leyser, gösterimlerin ardından salonda olacak.



!F İSTANBUL'DA YARIN



!f İstanbul’da yarın; yılın çok konuşulan filmlerinden Innocence of Memories/Masumiyet Müzesi’nin yönetmeni Grant Gee, “Ev” bölümünde gösterilecek “Hayat, Devam” seçkisinde yer alan Born in Adana/Doğum Yeri: Adana’nın yönetmeni David Hovan, Son Nefes’in yönetmeniÖmer Akbaş, Patronsuzlar’ın yönetmeni Sidar İnan Erçelik, Keş!f Yarışması filmlerinden Aaaaaaaah!’ın yönetmeni Steve Oram, gösterimlerden sonra seyircilerin sorularını yanıtlayacak. Yarının merakla beklenen etkinliği ise, Grant Gee ve Orhan Pamuk’u bir araya getirecek olan Hikâye Anlatımı, Sinema ve İstanbul başlıklı sohbet!



MASUMİYET MÜZESİ BEYAZ PERDEDE



 Radiohead ve Muse için çektiği efsane kliplerinin yanı sıra “Joy Division” ve “Patience (After Sebald)” gibi kült belgeselleriyle tanıdığımız Grant Gee’nin Orhan Pamuk’un ‘Masumiyet Müzesi’ romanından esinlenerek çektiği, Venedik’teki dünya prömiyeri hayranlıkla karşılanan Innocence of Memories/Masumiyet Müzesi, saat 13:00’te Cinemaximum Kanyon Salon 9’da. Gösterime filmin yönetmeni Grant Gee de katılacak ve soruları cevaplandıracak.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin