Oyuncu İdil Fırat’ın acı günü!

İdil Fırat'ın anneannesi Seyhan İdil, hayatını kaybetti...

Google Haberlere Abone ol
Oyuncu İdil Fırat’ın acı günü!

Fenerbahçe spor kulübü eski yöneticisi işadamı Önder Fırat’ın kızı İdil Fırat’ın anneannesi olan Seyhan İdil’in cenaze namazına merhumun ailesi ve yakın dostları katıldı. İdil fırat’ın annesi Sibel Kerimoğlu ve teyzesi Oya İdil Gencoglu’nun annesi olan Seyhan İdil’in cenazesine katılan isimler arasında Sibel Kerimoğlu’nun ilk eşi Önder Fırat da vardı. Kızının annesi Sibel Kerimoğlu’nu acı gününde yalnız bırakmayan Önder Fırat tesellileri de kabul etti.



SEVGİLİYE TAZİYE



İdil Fırat’ın bir dargın bir barışık sevgilisi Engin Öztürk’ün de katıldığı cenaze namazında anneannesi için göz yaşı döken İdil Fırat taziyeleri kabul etti.



BİRLİKTE DEĞİLİZ MESAJI



Cenaze namazının kılınmasının ardından gazetecilere ‘Lütfen bu acı günümde haberinizi dikkatli yazın, Engin’in benim ailemle de bir hukuku var, taziye ve teselliye geldi’ demesi çiftin ayrı oldukları fakat buna rağmen Engin Öztük’ün İdil Fırat’a taziyelerini bildirmek için cenazeye geldiği yorumlarına neden oldu.



SOSYETE VE CEMİYET DÜNYASINDAN İSİMLERDE CENAZEYE KATILDI



Seyhan İdil’in zincirlikuyu mezarlığında kılınan cenaze namazına cemiyet yaşamının önemli isimleri katılım gösterdi. Cenazeye katılan isimler arasında Arzu Sabancı, Ceylan Çapa, Feryal Gülman, Erkut Soyak, Dilek Hanif, Önder Fırat gibi isimler vardı.



GÖZLER TUĞBA COŞKUN’U ARADI



Yaklaşık olarak altı senedir Önder Fırat ile aşk yaşayan ve evliliğin eşiğinden dönen Tuğba Coşkun’un cenazeye katılmaması dikkat çekti. (Sözcü)


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin