Popüler çizgi kahramanlar, Samsung kullanıcısıyla buluşuyor

Teknoloji şirketi, SMAG uygulaması kapsamında, dijital dergi ve çizgi roman meraklılarını sevindirecek bir uygulamaya imza attı.

Google Haberlere Abone ol
Popüler çizgi kahramanlar, Samsung kullanıcısıyla buluşuyor

Samsung Electronics, Galaxy S5'te önceden yüklenmiş olarak sunulan ve diğer Samsung cihazları için güncelleme yoluyla ya da SamsungApps üzerinden kullanıcıların indirebileceği SMAG uygulaması kapsamında, dijital dergi ve çizgi roman meraklılarını sevindirecek bir uygulamayı başlattı.



Sadece Samsung kullanıcılarına özel olan dijital dergi ve çizgi roman uygulaması SMAG, popüler çizgi romanların ilk kez mobil cihazlarda okunabilen Türkçeleştirilmiş versiyonlarını Saran Online tarafından kurulan Kommiks platformu altında sunuyor. Böylece SMAG sayesinde Örümcek Adam, Kaptan Amerika, Demir Adam, X-Men gibi birbirinden popüler süper kahramanlar, Türkçe olarak okuyucularla buluşuyor.



Doğan Burda dergi grubuyla işbirliklerini geliştirmeyi sürdüren Samsung, SMAG uygulaması kapsamında kullanıcılarına kadın, erkek, moda, spor, gezi, oyun, müzik ve teknoloji alanlarına yönelik dergileri, dijital ortamda sunacak. 



Samsung, SMAG kapsamındaki dergilerin bir kısmını ücretsiz olarak sunarken, bir kısmını ise yapılacak kampanyalara bağlı olarak okuyuculara ulaştıracak.



SMAG kapsamında değeri 80 TL'nin üzerinde içerik, ücretsiz olarak Samsung kullanıcılarına sunuluyor.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin