Popüler filmin 4'ncüsü geliyor!

'Çakallarla Dans 4' geliyor.

Google Haberlere Abone ol
Popüler filmin 4'ncüsü geliyor!

'Çakallarla Dans'ın fenomen haline gelen ana karakterlerini canlandıran Şevket Çoruh, İlker Ayrık,Timur Acar ve Murat Akkoyunlu’nun yanı sıra Didem Balçın, Hakan Bilgin, Derya Şensoy ve kadroya yeni katılan Hande Katipoğlu ve Tim Seyfi ile Çakallarla Dans 4 çekimleri için geri sayım başladı.



Yapımcılığını Sugarworkz & TAFF’ın yaptığı, senaryosunu Ali Tanrıverdi ve Murat Şeker’in yazdığı,yönetmenliğini Murat Şeker’in üstlendiği sinema filminde macera kaldığı yerden devam ediyor.



1 Ağustos’ta çekimleri başlayacak olan 'Çakallarla Dans 4'ün Kadıköy, Polenezköy ve Çatalca da gerçekleşecek çekimleri yaklaşık 4 hafta sürecek. 2 Aralık 2016 tarihinde vizyona girmesi planlanan Çakallarla Dans 4 sinema filminin senaristi ve yönetmeni Murat Şeker, “Ana kadromuzla kaldığı yerden devam edecek olan “Çakallarla Dans 4’e katılan yeni oyuncularımızla, sinema severleri yepyeni bir macera bekliyor. Senarist arkadaşım Ali Tanrıverdi ile birlikte senaryo üzerine aylarca çalıştık. Devam filmi olmasının zorluklarını yenmek için sanki yeni bir film yazıyormuşçasına oluşturduk senaryoyu. Eğlenceye devam, yani Çakallarla Dans’a devam” dedi.



Çakallar Dans 4 filmi konusu:



Muhasebeci Servet (İlker Ayrık), Kayınço Gökhan (Şevket Çoruh), Köfte Necmi (Timur Acar) ve Del Piero Hikmet (Murat Akkoyunlu)…



Kahramanlarımız hayat tarafından fakirlikle terbiye edilirken, maddi imkansızlıklardan dolayı aynı evde yaşamaya başlamıştır.



Günün birinde Berber Hüseyin abi, elinde bir ’’Harita’’ ile çıkagelir. Almanya ’daki dayıoğlu ölmüş, vasiyet olarak da bu haritayı bırakmıştır. Bunun bir gömü haritası olduğuna kanaat getiren kahramanlarımız, yakaladıkları bu umut ışığının peşinden Edirne’ye doğru yola çıkarlar.



Gerçekten gömü var mıdır?



Fakirlikten kurtulup zengin olacaklar mıdır?



Çakallık yapmadan para kazanmak mümkün müdür?



 



Ve olaylar gelişir…


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin