Prens William ile Kate Middleton'ın üçüncü çocukları dünyaya geldi

Kate Middleton üçüncü kez anne oldu.

Google Haberlere Abone ol
Prens William ile Kate Middleton'ın üçüncü çocukları dünyaya geldi

İngiliz kraliyet ailesinin en gözde gelini Kate Middleton üçüncü kez anne oldu. Doğum yaptığı hastaneden yanında yeni dünyaya gelen oğlu ve kocası Prens William ile birlikte çıkan Middleton'ın görüntüsündeki o ayrıntı yine dikkat çekti.



Prens William ile Kate Middleton'ın üçüncü çocukları dünyaya geldi



İngiliz kraliyet ailesinin yeni üyesi dünyaya gözlerini açtı. Prens William ile Cambridge Düşesi Kate Middleton'ın üçüncü çocukları olan prens dün dünyaya geldi. Minik prens, hastane çıkışı annesinin kollarında kendisini merak eden kamuoyuyla da tanıştı.



Prens William ile Kate Middleton'ın üçüncü çocukları dünyaya geldi - Resim : 2



Middleton, ikinci oğlunu da tıpkı büyük çocukları Prens George ve Prenses Charlotte gibi St. Mary Hastanesi'nin Lindo Kanadı'nda dünyaya getirdi. İlk çocuğunun doğumundan sonra mavi, kızının dünyaya gelmesinden sonra da sarı ağırlıklı çiçekli bir elbise giyen Middleton bu kez kırmızı bir elbise tercih etti.



Prens William ile Kate Middleton'ın üçüncü çocukları dünyaya geldi - Resim : 3



Kate Middleton'ın, ilk doğumundan sonra tüm dünyanın ilgisini çeken "anne karnı" ise yine dikkatlerden kaçmadı. Middleton, Prens George'un doğumundan sonra da sanki hamile gibi görünen karnıyla konuşulmuş çok kısa bir süre sonra tekrar eski görüntüsüne kavuşmuştu.



Prens William ile Kate Middleton'ın üçüncü çocukları dünyaya geldi - Resim : 4



Prens William ve Kate Middleton'ın büyük çocukları Prens George ile Prenses Charlotte da babalarının elinden tutarak hastaneye gitti ve yeni dünyaya gelen kardeşlerini ziyaret etti.



Prens William ile Kate Middleton'ın üçüncü çocukları dünyaya geldi - Resim : 5


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin