puhutv'den tiyatroseverlere müjde!

Yılmaz Erdoğan’ın sevilen oyunları, ücretsiz olarak sadece puhutv.com’da.

Google Haberlere Abone ol
puhutv'den tiyatroseverlere müjde!

Senarisliğini ve yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan’ın üstlendiği sevilen tiyatrolar, ücretsiz olarak sadece puhutv.com’da.



Oynandığı sezonlarda binlerce seyirciyle buluşmuş, hala güncelliğini koruyan konular ile izleyiciyi yakalamayı başaran oyunlar bugünden itibaren puhutv kütüphanesinde.



BKM’nin ilk müzikali olan Otogargara, her gün trajedilerini okuduğumuz insanları konu alan Bana Bir Şeyhler Oluyor, tek kişilik mizah oyunları arasında üst sıralarda yer alan Cebimdeki Kelimeler, kadın erkek ilişkilerinin başlangıcını, gelişimini ve bitimini konu alan Haybeden Gerçeküstü Aşk ve yıllar ülkedeki toplumsal değişimin hüzün ve mutluluğun ortasında üstün zekalı Gülseren’i bizlere anlatan Sen Hiç Ateşböceği Gördün Mü? artık puhutv.com’da.



puhutv.com kullanıcıları; yerli yabancı film içeriklerine, puhutv orijinal yapımlara ve şimdi tiyatro oyunlarına puhutv.com adresinden, puhutv ios ve Android uygulamasından, Apple TV ve Smart TV’den ulaşılabilir, zaman ve mekandan bağımsız izleyebilir.



puhutv'den tiyatroseverlere müjde!puhutv'den tiyatroseverlere müjde! - Resim : 2puhutv'den tiyatroseverlere müjde! - Resim : 3puhutv'den tiyatroseverlere müjde! - Resim : 4puhutv'den tiyatroseverlere müjde! - Resim : 5


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin