Reklamlara yeni grubunda devam!

mbsays, MCG Worldwide bünyesine girdi.

Google Haberlere Abone ol
Reklamlara yeni grubunda devam!

2011 yılında 'Bir duramama hali' mottosuyla kurulan, 360 pazarlama iletişimi hizmeti veren reklam ajansı mbsays, MCG (Medusa Communication Group) Worldwide'ın çatısı altında hizmet verecek. Ağırlıklı etkinlik yönetimi olmak üzere yazılım ve mobil pazarlama alanında hizmet veren MCG Worldwide'ın Köln, Amsterdam, Milano, Budapeşte ve Dubai'de ofisleri bulunuyor. MCG Worldwide'ın müşterileri arasında Turkcell, Türk Hava Yolları, Ülker, Hürriyet, Pepsi, Arçelik, Beko, Intel, Eczacıbaşı, Shell, Kale Grubu, Henkel, Shaya ve BSH gibi markalar bulunuyor. 

 

mbsays'in ilk adımları internet üzerinden yayınladığı Madam Brownie ile 2010 yılında atıldı. 'Gerçek ve kusursuz olmayan kadını' ve kadın dünyasını anlatan platformun yazarları 2011 yılında mbsays'i kurarak hedef kitlesi kadın olan markalara sosyal medya alanında danışmanlık vermeye başladı.

 

mbsays kozmetikten, sağlığa, teknolojiden, yayıncılığa bir çok alanda faaliyet gösteren markaya sosyal medya ve marka yönetimi, reklam, pazarlama iletişimi, etkinlik yönetimi, kurumsal kimlik tasarımı, doğrudan pazarlama, tasarım ve prodüksiyon alanlarında entegre iletişim çözümleri sunuyor.

 

mbsays'in müşterileri arasında AVON, GE Healthcare, Hürriyet Kampüs, Kinder, Newjoy gibi markalar bulunuyor. 



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin