'Atatürk'ün kurduğu büyük Cumhuriyet'in evladıyım'

Ünlü futbol yorumcusu, Cengiz Semercioğlu'nun sorularını yanıtladı.

Google Haberlere Abone ol
'Atatürk'ün kurduğu büyük Cumhuriyet'in evladıyım'

Ünlü futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Hürriyet Gazetesi yazarı Cengiz Semercioğlu'nun sorularını yanıtladı. Dilmen, "Referandumda yaptığım kampanyadan hiç pişman değilim, bugün olsa yine yaparım. 2019’da ihtiyaç olursa yine yaparım.", dedi.



Cengiz SEMERCİOĞLU / HÜRRİYET



ATATÜRK’ÜN KURDUĞU BÜYÜK CUMHURİYET’İN EVLADIYIM



2019 başkanlık seçimlerinde de ‘Var mısın’ benzeri bir kampanya yapar mısın?

- Referandumda yaptığım kampanyadan hiç pişman değilim, bugün olsa yine yaparım. 2019’da ihtiyaç olursa yine yaparım. Çünkü Tayyip Bey’in bu ülke için çok önemli bir değer olduğunu düşünüyorum. Ama diğer taraftan benim sağcısıyla, solcusuyla hiçbir problemim yok. Olmadı da. Bu ülkenin kurucu değerleriyle de yok. Ben Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu büyük Cumhuriyet’in evladıyım.



Bunu çok dile getirmiyorsun belki de...

- Ne yazık ki “Atatürk’ümüzü seven Tayyip Bey’i sevemez, Tayyip Bey’i seven Atatürk’ü sevemez” gibi bir ortam oluşturuldu. Hayır kardeşim ben ikisini de seviyorum. 

Tayyip Bey’i de bu Cumhuriyet’i daha da ileri taşımak isteyen biri olarak görüyorum. Bu sadece duygusal ilişkimiden kaynaklanmıyor, yaptıklarına da bakıyorum. 

Bu benim görüşüm, beğenmeyebilirler. Ama ben Recep Tayyip Erdoğan’ın bu ülke için bir şans olduğunu ve içinde müthiş derecede çocuk ruhu olduğunu biliyorum. 

Onu görmüyorlar. Son derece çocuksu, sıfır kini olan, hayata pozitif bakan bir insan.



Röportajın devamını okumak için TIKLAYIN


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin