Şahan Gökbakar, 'Kayhan' filmiyle hayal kırıklığı mı yaşadı?

Hürriyet Magazin Konseyi, Kayhan filmini değerlendirdi.

Google Haberlere Abone ol
Şahan Gökbakar, 'Kayhan' filmiyle hayal kırıklığı mı yaşadı?

Cengiz SemercioğluÖmür Gedik ve Onur Baştürk'ten oluşan Hürriyet Magazin Konseyi, geride kalan haftanın en çok konuşulan olaylarını yorumladılar.



Şahan’ın Kayhan'la imtihanı



Şahan Gökbakar, “Kayhan” filmiyle hayal kırıklığı mı yaşadı, yoksa gişede sonucun böyle olacağını tahmin ediyor muydu? Gökbakar, eski karakterlerini sinemaya aktarmayı dener mi bundan sonra?



Cengiz Semercioğlu: Film ilk haftada sadece 361 bin kişi tarafından izlendi, nasıl hayal kırıklığı olmasın? Sonucun böyle olacağını gördüğü için zaten en başta “eğlendiğim filmler çekmek için yapıyorum bu işi” dedi. Bu film tutsaydı eğer, Şahan’ın eski TV karakterlerine de sinema yolu açılacaktı. Ama şimdi o karakterleri beyazperdeye aktarmayı iki kere düşünecek Şahan. Çünkü “sadece kendin eğlenmek için yapıyorsan bizi bu işe alet etme” dedi seyirci.



Ömür Gedik: Ben daha rakamlar açıklanmadan “Kayhan”ın gişesinin iyi olmayacağını yazmıştım. Ama Şahan’ın bunu tahmin ettiğini hiç sanmıyorum. Öyle bir öngörüsü olsa bu filmi vizyona sokmazdı zaten. Şahan eski karakterleri sinemaya aktarmaya devam eder mi etmez mi bilmiyorum ama tahmin ettiğim bir şey var. O da Şahan’ın bundan sonra senaryoya ve prodüksiyona daha fazla önem vereceği. Bunu yapmadığı zaman hayal kırıklığı yaşamanın kaçınılmaz olduğunu tecrübe etti çünkü.



Onur Baştürk: Bence sonucun bu kadar kötü olacağını tahmin etmiyordu. Bir yandan da o kadar peş peşe komedi filmi vizyona girdi ki son iki-üç ayda. Seyirci de bıktı ve ilgilenmedi Şahan’ın filmiyle. Yani yanlış bir vizyon tarihi de seçti Şahan. Bundan sonra bir sanat filmi çekse keşke, çok acayip olmaz mıydı?



Yazının devamını okumak için TIKLAYIN



'Demek ki, ‘ben ne çeksem izlenir’ olmuyormuş Şahan'



Şahan Gökbakar'a gişede Kayhan şoku!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin