Şahan Gökbakar'dan dikkat çeken 'Portakal' paylaşımı!

'Keşke ülkemizde daha fazla portakal yetiştirilebilse...'

Google Haberlere Abone ol
Şahan Gökbakar'dan dikkat çeken 'Portakal' paylaşımı!

Ünlü oyuncu Şahan Gökbakar, kişisel Instagram hesabından dikkat çeken 'Portakal' paylaşımı yaptı.



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın FOX Ana Haber Sunucusu Fatih Portakal'ı "Birileri çıkmış portakal mıdır, mandalina mıdır, narenciye midir sokağa çağırıyor. Haddini bil haddini. Bilmezsen haddini, bu millet patlatır enseni" sözleriyle hedef göstermesinin yankıları sürerken ünlü oyuncu Şahan Gökbakar'dan dikkat çeken bir paylaşım geldi.



Instagram hesabı üzerinden portakal fotoğrafı paylaşan Gökbakar, mesajına “Portakalın faydaları saymakla bitmez…Özellikle su soğuk gunlerde bagisiklik sistemimizi kuvvetlendirir ve vucudumuzu mikroplara karşı korur. Zengin bir vitamin kaynağıdır…Keşke ülkemizde daha fazla portakal yetiştirilebilse…” notunu düştü. Gökbakar'ın paylaşımını yoruma kapatması da dikkat çekti.



Portakal fotoğrafının ardından Gökbakar'ın çilek, kivi ananas ve balkabağı fotoğrafı da paylaştığı görüldü.






 


 

 



 




Bu gönderiyi Instagram'da gör


 



 

 

 



 

 



 

 

 



Portakalın faydaları saymakla bitmez...Özellikle su soğuk gunlerde bagisiklik sistemimizi kuvvetlendirir ve vucudumuzu mikroplara karşı korur. Zengin bir vitamin kaynağıdır...Keşke ulkemizde daha fazla portakal yetiştirilebilse... Not: Ferda Anil Yarkin in şarkısını küçükken "ah neredeysen he portakal, bunaldım hatta he portakal" diye söylerdim o aklıma geldi



Şahan Gökbakar (@sahangokbakar)'in paylaştığı bir gönderi (17 Ara, 2018, 6:48öö PST)




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin