Şahsiyet dizisi ne zaman final yapıyor?

puhutv'nin sevilen dizisinin son 3 bölümünün yayın tarihi belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
Şahsiyet dizisi ne zaman final yapıyor?

Yönetmenliğini Onur Saylak’ın üstlendiği, senaryosunu Hakan Günday’ın yazdığı, Ay Yapım imzalı, Şahsiyet dizinin yeni bölümleri yayında. Güçlü oyuncu kadrosu ve merak uyandıran hikayesi ile büyük beğeni toplayan 'Şahsiyet' dizisinin heyecanla beklenen son üç 10, 11 ve 12. bölümleri yarın (8 Haziran Cuma) izleyicisiyle buluşuyor.



Kariyeri ve mesleği tehlikede olan başkomiser Tolga, Köpeköldüren’i yakalamak için nasıl bir hamle yapıyor? Kendisini tanıyan cinayet tanığı Feza Hanım için Agah’ın planı ne? Olayları aydınlatmaya kararlı Polis Nevra’yı bekleyen büyük sır ne? Tüm bu soruların cevabı ve çok daha fazlası yarın yayınlanacak son üç bölümde yanıt bulacak.



Başrollerini Haluk Bilginer, Cansu Dere, Hüseyin Avni Danyal, Metin Akdülger, Şebnem Bozoklu ve Necip Memili’nin paylaştığı kadrosunda Şenay Gürler, İbrahim Selim, Fırat Topkorur, Recep Usta, Rabia Soytürk, Ayhan Kavas, Müjde Ar ve Hümeyra’nın yeraldığı 12 bölüm olarak tasarlanan Şahsiyet yarın yayınlanacak yeni bölümleriyle final yapacak.




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin