Şansımı Seveyim filminin çekimleri başladı!

Filmin yapımcılığını TAFF üstleniyor.

Google Haberlere Abone ol
Şansımı Seveyim filminin çekimleri başladı!

Başrollerinde Cem Gelinoğlu, Gökhan Kıraç, Zeynep Tuğçe Bayat ve Zerrin Sümer’in yer aldığı TAFF yapımı komedi filmi Şansımı Seveyim’in çekimleri başladı.



Çekimlerine geçtiğimiz hafta İstanbul Beykoz’da başlanan ‘Şansımı Seveyim’ filminin senaryosunu Ferhat Ergün kaleme alırken, yönetmenliğini ise Ender Mıhlar üstleniyor.



Bir insanın başına gelebilecek tüm şansızlıkların farklı bir dille anlatıldığı ‘Şansımı Seveyim’ filminde, şanssızlığıyla tanınan Sebahattin (Cem Gelinoğlu), büyüdüğü mahalleye geri döner. Bütün mahalleli şanssızlıkları mıknatıs gibi çeken Sebahattin'in dönüşü yüzünden çok endişelidir. Kim bilir başlarına yine ne işler açacaktır? Kadersizliğine boyun eğmiş olan Sebahattin, Yaprak'la (Zeynep Tuğçe Bayat) tanışınca talihinin döndüğüne ikna olur. Ama şanssızlık bu ya, Yaprak yıllar önce ah'ını aldığı Durmuş'un kız kardeşidir. Yaprak'ın Sebahattin'i kabul etmesinin tek yolu, Sebahattin'in kendisini Durmuş'a affettirmesidir. Ancak şanssızlıklar Sebahattin'in yakasını bırakmayınca, en yakın arkadaşı İzzet (Gökhan Kıraç) ile ümitsizce kaderini değiştirmenin ve Yaprak'a kendisini kabul ettirmenin yollarını aramaya başlar.



Şansımı Seveyim filminin çekimleri başladı!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin