Savaşçı'nın Temo'su diziden ayrıldı mı? Medyatava açıklıyor...

Savaşçı dizisinde Temo karakterine hayat veren Burak Sarımola diziye veda ediyor... Peki neden?

Google Haberlere Abone ol
Savaşçı'nın Temo'su diziden ayrıldı mı? Medyatava açıklıyor...

FOX ekranlarında yayınlanan "Savaşçı" dizisinde "Temo" karakterini canlandıran Burak Sarımola, Medyatava'nın sorularını yanıtladı. Sarımola, diziden ayrılacağı iddialarını yalanlamazken, yeni kurduğu ve kamera önü oyunculuk eğitimi vereceği "Momentum Atölye"yle ilgili de önemli bilgiler verdi.



Savaşçı'nın Temo'su diziden ayrıldı mı? Medyatava açıklıyor...



Savaşçı'dan ayrılacağınız iddiaları doğru mu?



"Savaşçı" çok severek çalıştığım bir proje ve Temo uzun zamandır da beklediğim bir roldü. Temo'yu gerçekten sevrek oynuyorum. Ayrılma konusuna gelince, izleyip göreceğiz bakalım neler olacak. Şu anda herhangi bir açıklama yapmam etik olmaz.



Momentum Atölye adında bir oyunculuk kursu kurdunuz? Nasıl gidiyor çalışmalar, ne gibi faaliyetler var bünyesinde?



"Momentum Atölye", bir oyunculuk atölyesi. Eğitimlerimiz kamera önü oyunculuk, temel oyunculuk ve yoga derslerinden oluşuyor. Eğitimler 6 ay sürüyor ve haftada 8 saat ders yapıyoruz. Hedefimiz katılımcılarımızın hem mesleki hayatlarında hem de güncel yaşamlarında var olabilen, etkili ve bilinçli bireyler olmalarına katkı sağlamak. Piyasaya yeni bir soluk getiriyoruz. Son zamanlarda çok popüler hale gelmiş olan oyunculuk eğitimlerine farklı bir bakış açısı getirme derdindeyiz. Bizce farkımız, atölyeye katılan öğrencilerin ilk günden itibaren kur atlama derdi olmadan, hem kamera önü, hem temel oyunculuk, hem de yoga eğitimlerini almaya başlamaları. Ayrıca, Momentum Atölye bir menajerlik şirketi ve atölye de istikrarlı bir şekilde başarı gösteren katılımcılarımızın menajerlik hizmetlerini de üstlenecek.



Savaşçı'nın Temo'su diziden ayrıldı mı? Medyatava açıklıyor... - Resim : 2



Kaç kişilik bir ekibiniz var?



Dört kişilik bir ekibimiz var. Kamera önü oyunculuk dersleri Burak Sarımola tarafından, temel oyunculuk dersleri Kaan Songun tarafından, yoga dersleri Özge O'Neill Sarimola tarafından verilecek olan Momentum Atölye'de, ayrıca yönetmen Süleyman Arda Eminçe ile "Uygulamalı Set Pratikleri" çalışmaları yapılacak. Bunun yanı sıra, atölyemize birbirinden değerli sürpriz isimler konuk de konuk olacak.



Savaşçı'nın Temo'su diziden ayrıldı mı? Medyatava açıklıyor... - Resim : 3



*Kaan Songun



Savaşçı'nın Temo'su diziden ayrıldı mı? Medyatava açıklıyor... - Resim : 4



*Özge O'Neill Sarımola



Savaşçı'nın Temo'su diziden ayrıldı mı? Medyatava açıklıyor... - Resim : 5



*Süleyman Arda Eminçe



Şu an kaç kursiyeriniz var?



Şu an 10 kişilik bir sınıfımız var. Başvurular yoğun bir şekilde devam ediyor. İkinci 10 kişilik sınıfımız için görüşmelerimiz sürüyor. Bir dönem içinde en fazla yirmi katılımcı ile çalışmayı planlıyoruz.



Bu atölyeyi kurma fikri nasıl ortaya çıktı?



Bildiğiniz üzere 5 senedir oyuncu koçluğu ve bireysel kamera önü oyunculuk dersleri vermekteyim. Daha büyük bir kitleye ulaşmak ve daha fazla kişiye katkı sağlayabilmek adına atölye kurmaya karar verdim.



İleriye dönük hedefleriniz neler?



Hem kurucusu olduğum Momentum Atölye'yi piyasaya yeni ve dinamik oyuncular kazandırarak bir oyuncu fabrikasına dönüştürmek, hem de kendi oyunculuk kariyerimde zirveye doğru emin adımlarla ilerlemek.



Oyunculuğa devam etmeyecek misiniz?



Uzun bir ara verdim ve yenilendim. Bu sadece fragmandı, asıl film şimdi başlıyor.



Dizideki rolünüzden dolayı çok fazla tehdit mesajları aldığınızı belirtmiştiniz? Hâlâ geliyor mu tehdit içerikli mesajlar?



Hayır, şu anda sevgi seline dönüşmüş durumda. Kimsenin tahmin etmeyeceği bir durumdu kötü karakterin bu kadar benimsenmesi. Temo fenomen bir karaktere dönüştü. Hatta Temo için bu tehlikeli olmuş bile olabilir. Kendi büyüttüğümüz canavardan korkar hale geldik...


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin