'Sen Benim Her Şeyimsin' filminin fragmanı yayınlandı

Tolga Çevik'in yeni filminden ilk fragman geldi.

Google Haberlere Abone ol
'Sen Benim Her Şeyimsin' filminin fragmanı yayınlandı

TME Film yapımı “Sen Benim Her Şeyimsin”in fragmanı görücüye çıktı. Tolga Çevik, Melis Birkan, Cengiz Bozkurt ve yönetmen Tolga Örnek, filmin fragmanını sinemacılar, dağıtımcılar ve medya mensupları ile  bir davette paylaştılar.  Fragman bu haftadan itibaren sinema salonlarında 9 Aralık’taki vizyon için gün saymaya başlamış olacak.



 





YÖNETMEN TOLGA ÖRNEK: “EN SEVDİĞİM FİLMİM”



Fragman gösteriminin ardından yönetmen Tolga Örnek: “Hiçbirimizin daha önce çektiği hiçbir filme benzemiyor. Hem duygusal hem komik yanları güçlü olan bir film, farklı bir anlatım tarzı var. Hiç bitmesin istediğim ve iyi ki de yaptım dediğim bir film. En sevdiğim filmim diyebilirim” dedi.



TOLGA ÇEVİK: “HERKES KALBİNİ ALIP SİNEMAYA GİTSİN”



İlk defa kızı Tuna ve oğlu Tan ile beyazperdede yer almanın  olmanın heyecanını yaşayan Tolga Çevik: “Bu filmi ilk izlediğimde çok beğenmiştim, filmin teklifi geldiğinde bayıldım, hemen kabul etmek istedim. Tek bir şartım vardı kızım ve oğlumla birlikte oynamak. Filmimizde hem çok güleceğiz, hem çok ağlayacağız. Enteresan bir hikaye. Herkes kalbini alıp sinemaya gitsin” dedi.



Filmde anneyi oynayan Melis Birkan da  içinde bulunmaktan çok mutlu olduğu bir proje olduğunu söyledi. Filmin pekçok değerin önemini vurguladığını ve filmde saf sevgiyi anlattıklarını belirtti.



Bir yapımcıyı canlandıran Cengiz Bozkurt da "Ben de kız babasıyım. Hatta 2 kız babasıyım 3. de  2 ay sonra geliyor. Hepimizi duygulandıran bir senaryo oldu.” diyerek duygularını dile getirdi.



Erkeklere ‘baba’ olmayı sorgulatacak filmin yönetmen koltuğunda, senaryoyu da yazan Tolga Örnek oturuyor. ‘Sen Benim HerŞeyimsin’de, Cengiz Bozkurt ve Melis Birkan ile birlikte Tolga Çevik’in kızı Tuna Çevik, babasıyla başrolü paylaşıyor. Oğlu Tan Çevik de konuk oyuncu olarak yer alıyor.



TME Film yapımı ‘Sen Benim HerŞeyimsin’ 9 Aralık’ta vizyona girecek.


Etiketler tolga çevik film
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin