Seren Serengil'den Burcu Esmersoy'a sert tepki!

Esmersoy, Berk Suyabatmaz'ın eski aşkı Ayşe Özyılmazel'i düğününe çağıracağını söylemişti.

Google Haberlere Abone ol
Seren Serengil'den Burcu Esmersoy'a sert tepki!

Evlilik hazırlığı yaptığı Berk Suyabatmaz'ın eski aşkı Ayşe Özyılmazel'i düğününe çağıracağını söyleyen Burcu Esmersoy'u sert sözlerle eleştiren Seren Serengil, "Dünyanın sonu geliyor" dedi.



Burcu Esmersoy, sevgilisi Berk Suyabatmaz'ın eski aşkı Ayşe Özyılmazel'i düğününe çağıracağını söyledi. Burcu Esmersoy, Ayşe Özyılmazel'le karşılaştığında "Sarılırım, öperim" açıklamasında bulundu.



Seren Serengil çileden çıktı



Ünlü sunucunun bu açıklamaları Duymayan Kalmasın programının yorumcusu Seren Serengil'i çileden çıkarttı. Serengil canlı yayında Esmersoy ile ilgili sert açıklamalarda bulundu.



'Dünyanın sonu geliyor'



"Canım benim gideceğim, öpeceğim diyor. O kadar çok seviyor ki; eski erkek arkadaşıyla çıkıyor" diyerek Burcu Esmersoy'u ti'ye alan Serengil, " Kusura bakmayın bende kör nokta bunlar. Gerçi Ayşe böyle şeyleri çok takan bir insan değil. O yüzden karşılıklı öpüşüyor olabilirsiniz. Ama mesela ben düşünüyorum; benim en yakın arkadaşım eski sevgilimle beraber olsa ki; oldu bende ömürlük küslüktür bu. Modern ilişkiler bunlar. Ya dünyanın sonu geliyor ya da biz çok takılıyoruz? Biz mi yanlışız onlar mı doğru bilmiyorum. Bana göre bu iş çok anormal. Bunlar birbirlerine şahit bile olurlar' şeklinde konuştu.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin