Serena Williams'tan Meghan Markle'a gönderme!

Sussex Düşesi Meghan Markle eşi Prens Harry ile kraliyet turu kapsamında Avustralya'da.

Google Haberlere Abone ol
Serena Williams'tan Meghan Markle'a gönderme!

Burak Deniz, önceki gün Nişantaşı, Abdi İpekçi Caddesi’nde objektiflere yansıdı. Deniz’in sinirli olduğu gözlemlendi. Telefona gelen mesajla agresifleşen oyuncu Deniz, görüntülendiğinin farkına bile varmadı.



Ünlü tenisçi Serena Wiliams, geçtiğimiz yıl 15 yıldır hayalini kurduğu işi yapmaya karar verdi ve Serena markasını kurdu. Daha önce HSN ve Nike ile kapsül koleksiyon hazırlayan Williams, moda dünyasına hızlı bir giriş yaptı. Şık spor parçaların yanında ofis çalışanlarına uygun kıyafetler de tasarlayan Williams’ın ceketleri de oldukça popüler…



Serena Williams'tan Meghan Markle'a gönderme!



Prens Harry ve Meghan Markle kraliyet turu kapsamında Avustralya’da…



İşte bu ceketlerden birini geçtiğimiz gün Düşes Meghan Markle giydi. Kraliyet turu kapsamında eşi Prens Harry ile birlikte Avustralya’ya giden Meghan, yakın arkadaşı Serena Williams’a ait ceketiyle dikkat çekti.



Meghan geçtiğimiz gün Serena Williams tasarımı blazer bir ceket giydi.



Serena Williams ise Instagram hesabından paylaşım yapmayı ihmal etmedi ve Meghan Markle’ın 145 dolardan satılan yani ortalama 800 TL değerindeki blazer ceketle çekilmiş gülen bir fotoğrafını paylaştı.



Serena Williams sosyal medya hesabından Meghan Markle’ın gülen bir fotoğrafını paylaştı.



“İşte siz ve Meghan, Serena blazer ceketlerini giydiğinizde yüzünüzün alacağı şekil” notunu yazan Williams, aynı ceketi kendisinin giydiği bir başka gülen fotoğraf da paylaştı.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin