Servet dizisinin afişi yayınlandı!

Show TV'nin iddialı dizisi Servet'in afişi görücüye çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Servet dizisinin afişi yayınlandı!

Yakında Show TV’de izleyicisi ile buluşacak olan Servet dizisinin afişi görücüye çıktı. Güçlü senaryosu ve usta oyuncu kadrosuyla adından söz ettirecek dizinin afişi de beğeni topladı.



"Servet dizisinden ilk kareler" Galerisine Göz At



Yapımını Ortaks Yapım’ın gerçekleştirdiği, yapımcılığını Müge Turalı Pak, Melda Perahya Yalçın ve Mehmetcan Yüksel’in üstlendiği, proje tasarımını Birsel Çıkıncı’nın yaptığı ve senaryosunu Murat Boyacıoğlu’nun yazdığı dizinin yönetmen koltuğunda ise Emir Khalilzadeh oturuyor.



"Servet dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı!" Galerisine Göz At



Genç jenerasyonun gözde oyuncularından Yusuf Çim ve Bahar Şahin’in başrollerini paylaştığı dizide Ali Sürmeli, Arsen Gürzap, Tülay Günal, Kanbolat Görkem Arslan, Baran Bölükbaşı, Cemre Gümeli, Alicia Kapudağ, Barış Yalçın, Bora Cengiz, Evren Duyal, Bekir Çiçekdemir, Deniz Atam, Ahmet Kaynak, Kadim Yaşar, Selahattin Töz, Miray Akay gibi güçlü isimler de yer alıyor. Can Yiğit (Yusuf Çim) ve Ferah Feza’nın (Bahar Şahin)paylaşılamayan dev bir servet  için yapılan kavganın ortasında kaldıkları aşk hikayelerinin konu olacağı Servet, ekranlara yeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor.



Servet dizisinin afişi yayınlandı!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin