Show TV'den ayrılan ünlü ekran yüzü hangi kanalla anlaştı?

Dün itibariyle kanalla yollarını ayıran başarılı ekran yüzünün yeni adresi belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
Show TV'den ayrılan ünlü ekran yüzü hangi kanalla anlaştı?

Show TV'de hafta içi her gece canlı olarak yayınlanan Gece Hattı programının yayından kaldırılmasının ardından kanalla yollarını ayıran deneyimli ekran yüzü Zeliha Saraç'ın yeni adresi belli oldu.



Zeliha Saraç, Show TV'den önce uzun süre görev yaptığı 24 TV ile anlaştı. Saraç, bugünden itibaren 24 TV ekranlarında hafta içi her gün Moderatör Kuşağı ve Analiz Sentez programlarıyla seyircisiyle buluşacak.



Zeliha Saraç daha önce CNBC-e, TV8, TRT Türk, 24 TV, Kanaltürk, 6 News ve TVNet'te başarılı programlara imza atmıştı.



Show TV'den ayrılan ünlü ekran yüzü hangi kanalla anlaştı?




Zeliha Saraç kimdir?



İş yaşamına Türkiye’nin saygın ekonomi kurumlarında başlayan Zeliha Saraç borsa , ekonomi ve döviz uzmanı olarak çeşitli kurumlarda önemli görevler aldı. 2000 yılıyla birlikte bu birikim ve tecrübesini medya alanına yansıtan Saraç ilk olarak Cnbce’de çalışmaya başladı. Daha sonra sırasıyla Tv8 , 24 Tv , KanalTürk ve 6NEWS’da başarılı programlar yaptı. Medyadaki çalışmalarına da zaman zaman ara vererek sektörde yer alan Zeliha Saraç Trt Türk’te “Dünyanın Ekonomisi” adlı programı sundu.Eylül 2012'de Kanal 24'e transfer olan Saraç kanalda Ekonomi Müdürlüğü'nün yanısıra haftanın beş günü Analiz-Sentez isimli programın moderatörlüğünü yaptı.Şubat 2017 tarihinde istifa ederek TVNET'e transfer oldu. Burada Ekonomi Müdürlüğü'nün yanısıra Kahve Molası ve Zeliha Saraç ile Para Politik programlarını sundu. Saraç, TVNET'ten 4 ay sonra istifa ederek Show TV'ye geçti.



Show TV'den ayrılan ünlü ekran yüzü hangi kanalla anlaştı? - Resim : 2


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin