Sıla ile Hazer Amani fotoğrafında flaş detay!

Önceki gece çekilen fotoğrafı, magazin gündemine bomba gibi düştü.

Google Haberlere Abone ol
Sıla ile Hazer Amani fotoğrafında flaş detay!

Şarkıcı Sıla Gençoğlu ile 'MasterChef Türkiye' yarışmasının jürisi Hazer Amani’nin önceki gece çekilen fotoğrafı, magazin gündemine bomba gibi düştü. Amani’nin parmağındaki alyans da önemli bir soruyu beraberinde getirdi.



Sıla ile sarmaş dolaş görüntüsü ortaya çıkan ünlü şef Hazer Amani ile eşi Deniz Mumcuoğlu'nun, bir ay önce karşılıklı boşanmak için mahkemeye başvurduğu iddia edildi.



Sıla ve ünlü şef Hazer Amani'nin Beşiktaş'ta araç içinde sarmaş dolaş bir şekilde magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Olay görüntülerin basına sızmasının ardından gözler Hazar Amani'nin eşi Deniz Mumcuoğlu'na çevrildi. Olayın ardından sessizliğe gömülen Hazer Amani'nin eşi basın mensuplarının talebini geri çevirdi.



'Proje için bir araya geldik' demişti



Sıla ve Hazer Amani'nin magazin gündemine bomba gibi düşen görüntülerinin ardından evli olmasına rağmen Sıla ile sarmaş dolaş görüntülenen Hazer Amani, yaptığı açıklamada"Fotoğrafı yeni gördüm. Aşk iddialarının alakası yok. Bir proje hakkında destek almak için bir araya geldik. Yakında proje haberleri çıkacak ve öğreneceksiniz. Sıla beni Bomonti'ye bıraktı. Onun evine gitmedik." dedi.



Sıla'nın menajerinin haberi yok



Projenin detaylarını öğrenmek için Sıla'nın menajerine ulaşan basın mensuplarının aldıkları cevapla iyice kafaları karıştı. Menajerin böyle bir projeden haberi olmadığı söylemesi aşk iddialarını iyice alevlendirdi.



1 ay önce boşanmak için karşılıklı mahkemeye başvurmuş



Bugün ortaya atılan yeni bir iddiaya göre Hazer Amani ve 2013 yılında evlendiği eşi Deniz Mumcuoğlu 1 ay önce boşanmak için karşılıklı mahkemeye başvurmuş.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin