Son Dakika: Ünlü sunucu Vatan Şaşmaz öldürüldü!

Ünlü sunucu Vatan Şaşmaz, Beşiktaş'taki Conrad Otel'de Filiz Aker isimli bir kadın tarafından öldürüldü. Aker daha sonra aynı tabancayla intihar etti.

Google Haberlere Abone ol
Son Dakika: Ünlü sunucu Vatan Şaşmaz öldürüldü!

Ünlü sunucu ve oyuncu Vatan Şaşmaz, Beşiktaş'taki Conrad Otel'de eski manken olduğu belirtilen Filiz Aker isimli kadın tarafından 4 kurşunla sırtından vurularak öldürüldü. Aker daha sonra aynı tabancayla intihar etti. İşte, korkunç cinayet ve intiharla ilgili son dakika bilgileri...



Ünlü sunucu Vatan Şaşmaz’ın, Beşiktaş’taki Conrad Otel’de eski manken Filiz Aker tarafından 4 kurşunla sırtından vurularak öldürülmesi olayında çarpıcı detaylara ulaşıldı.



2011'de intihara kalkışmış



Olay yeri tutanağına göre, Şaşmaz ile Aker’in 2009 yılında birliktelik yaşadıkları, anlaşmazlık üzerine ayrıldıkları, ancak Aker’in Şaşmaz’dan kopamadığı, platonik aşk besleyerek, takıntı haline getirdiği, sürekli Şaşmaz’ı arayarak onu çok sevdiğini ve evlenmek istediği belirlendi. Aker’in karşılık alamamıs nedeniyle sürekli intihar edeceğini söylediği, 2011 yılında ise ilaç alarak intihar girişiminde bulunduğu da öğrenildi.



1130’nolu oda



Aker’in 1.5 ay önce Conrad Otel’e gelerek 1130 nolu odada kalmaya başladığı, olaydan önce yeğeni Dora Ercan ile eşini otele çağırdığı, Aker’in 12.30’da otele gelen Dora Ercan ve eşiyle birlekte cafe de oturdukları da öğrenildi. Aker’in burada alkol aldığı, ardından saat 17.00 gibi misafiri geleceğini, yarım saate döneceğini belirterek yanlarından ayrıldığı da kaydedildi. Aker’in gelmemesi üzerine yeğeninin telefonla aradığı, telefona cevap vermeyince de otel güvenliğinden yardım alarak Aker’in kaldığı odaya çıktıkları belirtildi.



Şaşmaz'ın sırtında 4 kurşun, Aker'in sağ kulak üstünde tek kurşun



Şaşmaz’ın kapı önünde yüzüstü yatar vaziyette kanlar içinde kaldığı, sırtından 4 kurşun isabet ettiği görüldü. Şaşmaz’ın odadan çıkmak için kapıya yöneldiği sırada Aker’in arkadan üst üste ateş ettiği de belirlendi. Aker’in daha sonra yatağa oturarak sağ kulak üstünde tek el ateş ederek intihar ettiği de belirlendi.



İfadeleri alındı



Olaydan sonra Aker’in yeğeni Dora Ercan ile otel görevlisi Turan Altunbaşak’ın ifadelerine de başvuruldu. (Fevzi KIZILKOYUN / Hürriyet)



Vatan Şaşmaz'ı öldüren Filiz Aker kim?



Vatan Şaşmaz'ın öldürülmesinin ardından son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. İlk gelen bilgilere göre Vatan Şaşmaz'ı, Filiz Aker'in öldürdüğü iddia ediliyor. Filiz Aker'in sosyal medya hesabında iki ismin birlikte çekilmiş fotoğraflarının da olması dikkat çekti.



Sunucu ve oyuncu Vatan Şaşmaz ile eski manken Filiz Aker Beşiktaş'taki otel odasında ölü bulundu. Aker'in, Şaşmaz'ın sırtından vurduğu ardından kendisini başından vurarak intihar ettiği belirlendi.



Otel girişini araç trafiğine kapatan polis ekiplerinin olay yerindeki incelemesi sürüyor. Otel odasının Filiz Aker adına tutulduğu ve incelenen güvenlik kamerası kayıtlarından odaya başka kimsenin girmediğinin görüldüğü öğrenildi.



1963 doğumlu Filiz Aker'in Amerika'da yaşadığı, yaklaşık 1 aydır Türkiye'de bulunduğu öğrenildi. Filiz Aker, Facebook ve Instagram hesaplarında son gönderisinde Vatan Şaşmaz ile olan bir fotoğrafını paylaşmış. Beşiktaş'taki 5 yıldızlı bir otelde yaşanan şok olayda Aker'in, Şaşmaz'ı 4 kurşunla vurduğu belirlendi.



Öte yandan Filiz Aker'in sosyal medya hesaplarındaki paylaşımlarında silahlı fotoları da dikkat çekiyor...



Son Dakika: Ünlü sunucu Vatan Şaşmaz öldürüldü!Son Dakika: Ünlü sunucu Vatan Şaşmaz öldürüldü! - Resim : 2


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin