Sosyal medyada İstanbullu Gelin fırtınası!

Dizinin dün akşam ekrana gelen 14. bölümünde Esma’nın Süreyya’ya ilk kez annelik yaptığı sahneler sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Google Haberlere Abone ol
Sosyal medyada İstanbullu Gelin fırtınası!

Başrollerini Özcan Deniz ve Aslı Enver’in paylaştığı, sevilen dizi İstanbullu Gelin yeni bölümüyle Cuma akşamına damgasını vurdu.



Dizi, AB izleyici kitlesinde 7.4 reyting ve .15 izlenme payı;  ve 20+ABC1’de 6.29 reyting ve .19izlenme payıyla ilk 100 sıralamasında birinciliğe oturdu.



Test sonuçlarını alan Süreyya’nın sakat da olsa bebeğinden vazgeçmemesi doğurmaya karar vermesi Esma Hanım ile aralarındaki buzların  ilk kez erimesine neden olur. Esma Sultan’ın Süreyya’ya annelik yaptığı duygu yüklü anlar sosyal medya da da çok konuşuldu.



Adem’in müzik okuluna ortak olduğunu öğrenen Süreyya’nın bunu  kendisinden sakladığı için Dilara ile arkadaşlığını bitirmesi Faruk’un gözünü daha da korkutur. Söyleyemediği gerçekler Faruk’un içinde onu her gün biraz daha yakan kor gibidir. Eve taburcu olan Murat ise olayın şokunu hala atlatamamıştır. Ailesinin desteğine ragmen genç adamın bir daha yürüyüp yürüyemeyeceği hala belirsizdir.



Adem’in Üvey oğlu olduğunu Öğrenen Esma’nın buna tepkisi ne olacak? Adem’in aslında üvey kardeşleri olduğunu Esma bu oğullarına söyleyecek mi? Yoksa bu gerçeği onlardan saklayacak mı?



İstanbullu Gelin her Cuma ,20.00’de Star’da.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin