SÖZ’ün müziklerine 'Moskow Bow Tie' yorumu

Dünyaca ünlü 'Moskow Bow Tie' orkestrası, SÖZ'ün müziklerini yorumladı.

Google Haberlere Abone ol
SÖZ’ün müziklerine 'Moskow Bow Tie' yorumu

Yapımını ‘TIMS&B’nin, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın yaptığı, ‘SÖZ’ dizisinin jenerik müziği dünyaca ünlü Rus orkestrası ‘Moskow Bow Tie’ tarafından yeniden yorumlandı.



Yeni sezonda 18 Eylül Pazartesi akşamı 13. bölümüyle Star TV ekranlarında seyirciyle buluşacak olan ‘SÖZ’ün büyük ses getiren jenerik müziğine Atakan Ilgazdağ tarafından yapılan yeni aranje, ünlü şef  Vladimir Podgoretsky yönetimindeki dünyaca ünlü ‘Moscow Bow Tie’ orkestrası tarafından icra edildi.



SÖZ’ün müziklerine 'Moskow Bow Tie' yorumu



Yaylılar ve Bakır Üflemeli Çalgılar Kullanıldı



İstanbul ile Moskova arasında internet üzerinden gerçekleştirilen canlı bağlantıyla gerçekleştirilen kayıtta, yaylılar ve bakır üflemeli çalgılardan oluşan 28 kişilik orkestra  'SÖZ'ün müziklerini farklı varyasyonda yeniden düzenledi.



Muhteşem Bir Eseri Yeniden Yorumladık



Moscow Bow Tie Orkestrasının şefi Vladimir Podgoretsky 'SÖZ' dizisinin müziklerini kaydettikten sonra çalışmalara başladıklarını söyleyerek “ SÖZ dizisinin zaten muhteşem müziklerini vardı. Atakan Ilgazdağ harika bir müzik yapmış. Atakan İstanbul’dayken internet üzerinden bağlantı sağladık ve birlikte jenerik temasına farklı bir varyasyon çalışarak kaydı tamamladık. Var olan muhteşem çalışmaya bizlerde farklı bir duygu ve his kazandırdık” dedi.



SÖZ’ün müziklerine 'Moskow Bow Tie' yorumu - Resim : 2



Müzisyen Atakan Ilgazdağ geçen sezon finalinden bugüne kadar dizi için yeni temalar yaptığını söyleyerek “ Jenerik müziğimiz için de farklı bir varyasyon çalıştım. Şefimiz Vladimir'e notaları gönderdim, orkestrasyonu büyük oranda o yaptı. Kayıt günü internet üzerinden kendi stüdyomda performansı takip ettim ve sonrasında onlardan gelen kayıtları kendi tracklerimle birleştirdim” dedi.



Yeni Sezon Afişi Görücüye Çıktı



Ayrıca kadrosuna usta oyuncular Cihan Ünal, Mehmet Özgür ve Ezgi Çelik'i katan  'SÖZ', yeni sezon afişi de görücüye çıktı.



SÖZ’ün müziklerine 'Moskow Bow Tie' yorumu - Resim : 3


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin