Star TV'nin sevilen dizisi Anne, ekrana veda ediyor

Anne dizisinin final bölümünde neler yaşanacak?

Google Haberlere Abone ol
Star TV'nin sevilen dizisi Anne, ekrana veda ediyor

İlk ekrana gelişi 11 bölümlük bir Japon uyarlaması ile olan “Anne” dizisi Star ekranında yayına girdiği günden itibaren izleyicisi ile arasında kalıcı bir bağ kurmayı başardı. Üst üste izlenme rekorları kırarak uzun soluklu başarısını sürdüren dizi, 33. ve final bölümü ile 20 Haziran’da ekranlara veda ediyor.



Başrollerini Cansu Dere, Vahide Perçin, Beren Gökyıldız ve Gonca Vuslateri ve Berkay Ateş’in paylaştığı proje fenomenleşen karakterleri ve duygu yüklü hikayesi ile yayınlandığı süre boyunca pek çok izleyicinin gönlüne taht kurdu. Tempolu sahnelerdeki güçlü oyunculukları ile sosyal medyada da adından sıklıkla söz ettiren Anne’nin final bölümü tanıtımı izleyicisinden tam not aldı.



Son bölümde, Cengiz ile Şule yüzleşiyor



Cengiz’in tehlikeli, zalim bir adam olduğu bilinmektedir. Fakat birini öldürebilecek kadar ileri gitmesi herkesi tedirgin eder. Zeynep Turna’nın bir katille aynı evde yaşamasını elbette kabullenmeyecektir. Bu gelişmeler Şule için de sabrının sonu olur. Cengiz’i karşısına alıp yüzleşir. Şule bütün gerçekleri ortaya dökerken Cengiz ısrarla “masum” olduğunu söyler. Ve yine Şule’yi ikna etmeyi başarır. Peki Cengiz gerçekten masum mudur yoksa bir katil mi?



Cengiz, Turna’nın mirasının peşinde



Cengiz’in katlanarak çoğalan eziyetleri, Turna’nın bitmeyen acıları, Zeynep’in çırpınışları, Şule’nin yaşadığı ve yaşattığı hayalkırıklıkları birikir birikir… ve “artık yeter” denecek yerde hiç beklenmedik bir şekilde son bulur. Şüphesiz bu olaydan herkes kendine düşen payı alır.



Kimi kazanır kimi kaybeder… Kimi huzura kavuşur kimi sevdiğine… Kimi her şeyden vazgeçer… Kiminden herkes her şey vazgeçer.



İşte, Anne dizisi final fragmanı;




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin