Survivor'da Damla sigara içti mi? Acun Ilıcalı açıkladı!

Survivor'da Damla'nın sigara içme görüntülerine Acun Ilıcalı'dan yanıt geldi.

Google Haberlere Abone ol
Survivor'da Damla sigara içti mi? Acun Ilıcalı açıkladı!

Hürriyet'te yer alan habere göre, Survivor yarışmacılarından Damla’nın sigara içtiği görüntüler gündeme damga vurdu. Survivor’da yarışmacılara sigara verildiği iddiaları üzerineAcun Ilıcalı'dan açıklama geldi.



Survivor'da Damla sigara içti mi? Acun Ilıcalı açıkladı!

 



SURVİVOR'DA SİGARA GÖRÜNTÜLERİNE AÇIKLAMA



Survivor yarışmacılarından Damla’nın sigara içtiği görüntüler gündeme damga vurdu. Survivor’da yarışmacılara sigara verildiği iddiaları üzerine, TV8 kanalının sahibi ve Survivor yarışmasının yapımcısı Acun Ilıcalı'dan açıklamada bulundu.



Görüntülerde, Damla, yanında Efecan ile birlikte sahilde duruyordu. Damla’nın sigara içtiği görüntülerin yayınlanması üzerine Acun Ilıcalı, konseyde açıklamada bulundu.



Acun Ilıcalı, kaybedilen yarışma sonrası Gönüllülerin program çalışanlarına ait eşyaları aldıkları ve bu tespit edilince geri alındığını söyledi. Damla’nın aldığının farkedilmemesi sonucu görüntülerdeki durumun ortaya çıktığını söyleyen Acun Ilıcalı, bu durumun bir daha olmaması için uyarıda bulundu.



Konseyin başında konuşan Acun Ilıcalı, yarışmacıların oyunlarda dışarıdan herhangi bir yanlış hamlede bulunmaması gerektiğini söyledi.



 



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin