Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı, elemeye kimler kaldı?

Ada konseyinin ardından elemeye kalan ilk isimler belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı, elemeye kimler kaldı?

TV8'in reyting rekortmeni fenomen yarışma programı Survivor'ın bu haftaki eleme adayları kıyasıya mücadeleler sonunda belirlendi. 28 Nisan Cumartesi akşamı, Ünlüler ve Gönüllüler takımından oyuncular dokunulmazlık oyununu kazanmak için tüm güçleriyle adeta savaştı ve büyük mücadele örneği ortaya koydu. Zorlu mücadelenin ardından kaybeden takım belli oldu ve bireysel dokunulmazlık için 2. kez mücadele etti.



Survivor 2018 tüm hızıyla devam ediyor. Survivor’ın bu haftaki ilk dokunulmazlık oyunu dün akşam yapıldı. Mücadelenin hız kesmeden devam ettiği Survivor adasında, oldukça zorlu bir parkurda oynan oyun sonrası bu haftaki ilk dokunulmazlık oyununu hangi takımın kazandığı belli oldu. Dokunulmazlık oyunun yanı sıra Turabi ile diğer yarışmacılar arasındaki gerginlik ve Acun Ilıcalı’nın Turabi’ye tepkisi de çok konuşuldu.



Dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?



Survivor’da geçtiğimiz haftalarda değişen format gereği her hafta artık 2 dokunulmazlık oyunu yapılıyor. Finale git gide yaklaşılan Survivor’da dokunulmazlık oyunu bu akşam yine kıran kırana mücadelelere sahne oldu. Oldukça gerilimli ve sert dakikaların yaşandığı birinci dokunulmazlık oyununun galibi ünlüler takımı oldu Bu sonucun ardından gönüllüler takımı bir de kendi içinde bireysel dokunulmazlık oyunu için bu kez kendi aralarında karşı karşıya geldi.



Bireysel dokunulmazlığı kim kazandı?



Dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımı, bireysel dokunulmazlık oyununu oynadı. Zorlu oyunu kazanan isimi Hilmi Cem oldu. Bu sonuçla birlikte Hilmi Cem İntepe bir hafta daha adada kalmayı garantilemiş oldu ve ada konseyinde bir eleme adayı belirleme hakkı kazandı.



Eleme adayları kimler oldu?



Gönüllüler  takımı tarafından yapılan oylama sonucu eşit sayıda oy alan Murat ve Yağmur ilk eleme adayları oldu. Bireysel dokunulmazlık oyununun kazananı Hilmi Cem ise 3. eleme adayı olarak Birsen Bekgöz’ü seçti.



Format gereği Survivor'da yarın bir dokunulmazlık oyunu daha yapılacak o oyunu da gönüllüler takımı kaybettiği takdirde konseyde bir isim seçecek. Dokunulmazlık oyununu bu kez ünlüler kaybederse ünlüler takımı kendi içinden 2 kişiyi eleme adayı olarak belirleyecek.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin