Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı, elemeye kimler kaldı?

Ada konseyinin ardından elemeye kalan ilk isimler belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı, elemeye kimler kaldı?

TV8'in reyting rekortmeni fenomen yarışması Survivor 2018'de birleşme partisinin yapılmasının ardından yarışma tüm hızıyla devam ediyor.



19 Mayıs akşamı ekrana gelen bölümde haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynanmış ve kaybeden gönüllüler takımı olmuştu. Yapılan konsey sonrası ise eleme adayları olarak Birsen ve Yağmur belirlenmişti.



Survivor'ın bu haftaki ikinci eleme adayları kıyasıya mücadeleler sonunda belirlendi. 20 Mayıs akşamı, ünlüler ve gönüllüler takımından oyuncular bu kez ikinci dokunulmazlık oyununu kazanmak için tüm güçleriyle adeta savaştı. Peki, Survivor'da bu hafta ikinci dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Eleme adayları olarak konseyde hangi isimler belirlendi?



İkinci dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?



Birleşme partisinin ardından oynanan ikinci dokunulmazlık oyunu bu akşam yine kıran kırana mücadelelere sahne oldu. Oldukça gerilimli ve sert dakikaların yaşandığı ikinci dokunulmazlık oyununun galibi ünlüler takımı oldu. Bu sonucun ardından gönüllüler takımı bir kez daha konseye gitti.



Ada konseyinde hangi isimler belirlendi?



Gönüllüler takımı tarafından yapılan oylama sonucu en fazla oyu eşit sayıda alan Nagehan Karadere ve Damla Can eleme adayı oldu. Dünkü birinci dokunulmazlık oyunu sonrası yapıldığı için bu akşam yeni bir bireysel dokunulmazlık oyunu yapılmadı. Acun Ilıcalı, dokunulmazlık kolyesini Mustafa Kemal’e verdi. Öte yandan ada konseyine Nagehan ve Anıl arasındaki polemik damga vurdu.



Böylelikle eleme potasında toplamda dört kadın yarışmacı olacak. Pazartesi akşamı Damla Can, Nagehan Karadere, Yağmur Banda ve Birsen Bekgöz'den biri adaya veda edecek.



Acun Ilıcalı'dan ödül açıklaması



Survivor’un yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı, ada konseyi öncesi ödül açıklaması yaptı. Acun Ilıcalı yaptığı açıklamada, yapılacak iki oyunun ardından Survivor tarihinin en büyük ödülünü vereceklerini ve kazanan takımın İstanbul’a gideceğini açıkladı.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin