Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı, elemeye kimler kaldı?

Ada konseyinin ardından elemeye kalan ilk isimler belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı, elemeye kimler kaldı?

TV8'in fenomen yarışması Survivor'da dün akşam ünlüler ve gönüllüler takımı dokunulmazlık için mücadele verdiler. Büyük ödülü kaybeden ünlüler takımı dün akşam oyunu kazanıp moral kazanmak istiyordu. Peki, Survivor'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İşte mücadelenin detayları.



Dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?



Survivor'da dokunulmazlık oyunlarının kalitesi ve hırsı her geçen gün artmaya devam ediyor. Survivor'ın en kritik ve en önemli oyunu dokunulmazlık oyununda bu akşam ünlüler ve gönüllüler takımı son ana kadar, elenmemek adına mücadelelerini verdiler. Oldukça zorlu ve güç gerektiren parkurda bu akşam ünlüler takımı fırtına gibi esti. Ünlüler takımında Turabi bu akşam 3 oyun alarak takımına en çok sayı getiren isim oldu. Böylelikle Survivor'da haftanın ilk dokunulmazlık oyununu ünlüler takımı kazandı ve gönüllüler takımı 2 yarışmacıyı eleme adayı olarak belirleyecek.



Eleme adayları kimler oldu?



Survivor'da dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımı eleme adaylarını belirledi. Takım kararıyla en fazla ismi çıkan isim Yağmur oldu. Bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Damla ise Hakan'ın adını verdi. Böylelikle haftanın ilk eleme adayları Yağmur ve Hakan oldu.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin