Survivor'da yeni format sonrası elenen ilk yarışmacı kim oldu?

SMS oylamasının ardından adaya veda eden isim belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
Survivor'da yeni format sonrası elenen ilk yarışmacı kim oldu?

TV8'in reyting rekortmeni fenomen yarışması Survivor'da eleme gecesi nefesleri kesti. Değişen konsept sonrası ilk eleme bu akşam gerçekleşti. İki dokunulmazlık oyununu da kaybeden Gönüllüler takımından 3 kişi eleme adayları arasındaydı. Peki Survivor'da kim elendi?



Survivor 2018'de eleme gecesi büyük bir heyecana sahne oldu. İki dokunulmazlık oyununu da kaybederek eleme potasına giren Gönüllüler takımından 3 yarışmacı arasından elenen isim belli oldu.



Survivor'da kim elendi?



Survivor'da adaya bu hafta veda eden isim belli oldu. 2. dokunulmazlık oyunu sonrası gerçekleştirilen konseyde 3 eleme adayından biri olan Funda, yapılan halk oylaması sonrası Survivor'a bu hafta veda eden isim oldu.



Survivor'da yeni format sonrası elenen ilk yarışmacı kim oldu?



Funda Alkayış kimdir?



Funda Diken Alkayış, 1987 yılında Mersin’de doğmuştur. Eğitimini Mersin Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’nda tamamlamıştır. 2009 yılında zayıflama amacıyla spora başlayan Funda Diken Alkayış; daha sonra sporu hayatına dahil etmiş ve Kick Boks, Muay-Thai ve Wushu spor dallarıyla uğraşmaktadır. Funda Alkayış Survivor'a 10 Şubat'ta katılmıştı.



Baraka ödülünü hangi takım kazandı?



Bu akşam 43. bölümü ile ekrana gelen Survivor'da naraka ödülü için karşı karşıya gelen Ünlüler ve Gönüllüler takımında kazanan Ünlüler oldu. 10-8 skoruyla barakayı kazanan Ünlüler adalarına yine mutlu döndü.



Ödül oyununu hangi takım kazandı?



Survivor'da ödül oyunu büyük heyecana sahne oldu. Yeni konsept gelmesine rağmen hala Gönüllüler takımına üstünlük kurmaya devam eden Ünlüler, nefesleri kesen mücadeleyi 10-9 kazandı ve kahvaltı ödülünün sahibi oldu.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin