Tarkan depresyona mı girdi?

Megastar Tarkan'ın, depresyona girdiği konuşuluyor.

Google Haberlere Abone ol
Tarkan depresyona mı girdi?

Megastar Tarkan'ın, bir ses ameliyatı geçirdiği ve sesini kaybedeceği korkusuyla depresyona girdiği konuşuluyor. Tarkan'ın uzun süreden beri görünmemesi de bu söylentileri artırıyor.



Bir süre önce Pınar Dilek Tevetoğlu ile birlikte bir kız çocuğuna sahip olan Tarkan Tevetoğlu'nun, geçtiğimiz Haziran ayında tiroid nodülü nedeniyle ameliyat olduğu öğrenildi. Pop yıldızının ameliyatın ardından sıkıntılı günler geçirdiği ileri sürüldü. Megastarın Almanya'ya gittiği de gelen haberler arasında...



Yeni Asır'da yer alan habere göre; Tarkan'ın, "Ya sesimi kaybedersem" korkusuyla, kontrol için gün saydığı belirtiliyor.



İstanbul'a dönüşünde hemen doktora gitmesi beklenen Megastar'ın, olumlu bir haber için büyük bir korkuyla depresyona girdiği öne sürüldü.



İstanbul'a ne zaman döneceği ve operasyonun nodülü yok edip etmediği net değil. Tarkan'ın endişesinin her geçen gün arttığı da iddialar arasında...



Tarkan'ın sosyal medyada da fotoğraf ya da yazı paylaşmaması, korkusunun büyük bir fobiye dönüştüğü yönündeki yorumları artırdı.



Megastar Tarkan ameliyat oldu!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin