Teklif nasıl geldi? Akşam gazetesinde ne gibi değişiklikler olacak?

Medyatava, Murat Kelkitlioğlu'na sordu!

Google Haberlere Abone ol
Teklif nasıl geldi? Akşam gazetesinde ne gibi değişiklikler olacak?

Kasım 2014'te Türkmedya'da meydana gelen yayın yönetmenleri operasyonuyla Akşam gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Ocaktan'ın görevine son verilmişti.



3 aydır boş olan yayın yönetmenliği koltuğuna gelecek isim belirlendi ve Akşam gazetesinin yeni Genel Yayın Yönetmeni Murat Kelkitlioğlu oldu. Bir süredir Güneş gazetesi Genel Yayın Yönetmenliği görevini yürüten Kelkitlioğlu, yeni görevine bugün itibariyle başladı.



Medyatava, Akşam gazetesinin yeni Genel Yayın Yönetmeni Murat Kelkitlioğlu'na, bu teklifi nasıl aldığını ve gazetede ne gibi değişiklikler yapacağını sordu.



MT: Akşam gazetesi Genel Yayın Yönetmenliği teklifi nasıl geldi? Gazetede ne gibi değişiklikler olacak?



Murat Kelkitlioğlu: 2 yıldır zaten bu gruptaydım. Önce Akşam gazetesinin Yayın Koordinatörü olarak göreve başlamıştım. Sonra Güneş gazetesinin Genel Yayın Yönetmeni oldum. Yaklaşık 3 aydır Akşam gazetesinin Genel Yayın Yönetmenliği koltuğu boştu. Patronumuz Ethem Sancak Bey'in takdiriyle şimdi de Akşam gazetesinin Genel Yayın Yönetmenliği görevine getirildim. 



Bundan sonra gazetede yapacağımız çok önemli ve çok ciddi değişiklikler olacak. Türkiye'nin çok farklı renklerinin de içinde barınacağı bir gazete yapacağız. Akşam gazetesini satış açısından eski günlerine döndüreceğiz. Çok daha kaliteli ve farklı seslerin bir araya geleceği bir gazete yapacağız. Yeni bir ses, yeni bir vizyonumuz olması gerekiyor. Şu ana kadar ki politikamızda herhangi bir değişiklik olmayacak. Ancak çok daha farklı bir gazete yapabilmemiz açısından, gazeteye yeni isimler de dahil olacak. Şu an gazetede işten çıkarma - tenkisat yoluna gitmek gibi bir düşüncemiz yok. 



 



Canan Kaya / Medyatava



canankaya@medyatava.com



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin