Teknoloji şirketi iletişim ajansını seçti!

Piar İletişim müşterilerine bir şirketi daha ekledi.

Google Haberlere Abone ol
Teknoloji şirketi iletişim ajansını seçti!

Özellikle teknoloji şirketlerine 360 derece kurumsal iletişim hizmetleri veren Piar İletişim  KOBİ’lere teknoloji köprüsü olma hedefiyle yenilikçi ve etkili bulut çözümleri sağlayan Bulutistan’ın iletişim ajansı oldu.



Bulut teknolojisiyle ilgili ürünlerin temini, kurulumu, yönetimi ve desteği konularında hizmet veren Bulutistan, kurumsal iletişim faaliyetlerini Piar İletişim aracılığıyla sürdürecek.



Yerli ve yabancı güçlü işbirlikleri bulunan şirket, özellikle Microsoft Office 365 ve Microsoft Azure gibi alanında öncü çözümlerle sunduğu hizmetlerle öne çıkıyor. Uzaktan Yedekleme, Veri Güvenliği, Müşteri İlişkileri Yönetimi, E-Fatura ve E-Defter gibi teknoloji analizi sırasında ve sonrasında ortaya çıkabilecek ihtiyaçlar Bulutistan’da tek noktadan karşılıyor.



Bulutistan’ın iletişim ajansı Piar iletişim, ağırlıklı olarak teknoloji şirketlerine dijital PR, sosyal medyada içerik yönetimi, itibar ve kriz yönetimini konularında 360 derece hizmet anlayışını benimseyen dinamik bir iletişim ajansı. Ajans, müşteri ihtiyaçlarına maksimum fayda sağlayan çözümler sunma hedefiyle performans bazlı hizmet anlayışını sektöre kazandırıyor. Müşterilerine hızlı ve hedef odaklı çözümler sunan Piar İletişim, yeni kurulan şirketlere özel geliştirdiği esnek iletişim paketleri sunan “Start-up” destek programıyla da girişimciliği destekliyor.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin