The Taste Türkiye şampiyonu kim oldu?

FOX'un The Taste Türkiye yarışması, sezon finali yaptı.

Google Haberlere Abone ol
The Taste Türkiye şampiyonu kim oldu?

Provizyon Medya’nın yapımcılığını ve Siemens Ev Aletleri’nin sponsorluğunu üstlendiği 'The Taste Türkiye' yarışması, geçtiğimiz akşam FOX izleyicisi karşısında sezon finali yaptı.



Lezzet maratonu sona erdi



Türkiye’nin önde gelen şeflerinden Ali Ronay, Şemsa Denizsel ve Rafet İnce’nin jüri koltuğunda oturduğu ve 12 yarışmacının kıyasıya rekabet ettiği 'The Taste Türkiye'nin ilk sezonu, 12 haftalık mücadelenin ardından 29 Temmuz Pazartesi günü sona erdi.



The Taste Türkiye şampiyonu kim oldu?



Yarışmacılar 12 hafta boyunca Siemens’in yenilikçi ve teknolojik ankastre ürünleri ile hazırladıkları lezzetli yemekleri jüriye beğendirmeye çalışarak, kıyasıya yarıştılar.



Birbirinden yetenekli şef adaylarını elerken zorlanan jüri üyeleri, Rafet İnce’nin takımında yer alan Eren Babataş ve Ali Ronay’ın takımında yer alan Muhittin Fidan’ı finalde karşı karşıya getirdi.



The Taste Türkiye şampiyonu kim oldu? - Resim : 2



Zorlu mücadelenin ardından Ali Ronay’ın takımında yer alan Muhittin Fidan, 'The Taste Türkiye Şampiyonu' unvanının, büyük para ödülünün ve FOX Networks Group’a bağlı kanallardan birinde kendine ait yemek programı sunma şansının sahibi oldu.



The Taste Türkiye şampiyonu kim oldu? - Resim : 3



Mutluluğu yüzünden okunan Fidan duygularını "Program boyunca kendimi kanıtladığımı düşünüyorum ve şimdi şeflerimin desteği ile hak ettiğim bu değerli ödülü, ailem ve tüm sevdiklerim için alıyorum." diyerek dile getirdi.



Gecenin sonunda Şemsa Şef ile Rafet Usta, Ali Ronay ile Muhittin’e kupalarını da takdim etti.



The Taste Türkiye şampiyonu kim oldu? - Resim : 4



İkinci sezon çekimleri başlıyor!



Sevilen yarışma programı 'The Taste Türkiye'nin 2. sezon çekimleri çok yakında başlayacak ve yeni sezonda da yeniden FOX izleyicisiyle buluşacak.



The Taste Türkiye şampiyonu kim oldu? - Resim : 5


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin