THY'nin son reklam filmi, olmayan şehre uçuş talep ettirdi!

Reklamdaki hayali şehirler Gotham ve Metropolis gerçek sanıldı.

Google Haberlere Abone ol
THY'nin son reklam filmi, olmayan şehre uçuş talep ettirdi!

Türk Hava Yolları'nın yeni varış noktaları olarak duyurduğu hayali şehirler 'Gotham ve Metropolis' bazı yolcular tarafından gerçek sanıldı.



Airport'un yer alan habere göre yarım milyar dolara yaklaşan bütçesiyle çekilen 'Batman Superman'a karşı: Adaletin Şafağı' filmine sponsor olan Türk Hava Yolları, bu sponsorluğun tanıtımında hayali şehirler Gotham City ve Metropolis'e uçacağını açıklamıştı. Bu şehirlere başlatılacak seferlerle ilgili reklam da çeken THY, ABD'nin en önemli spor olayı olan Super Bowl finalinde de bu reklamları yayınlatmıştı.

 



Dünya çapında ses getiren reklamlar, bu şehirlerin de gerçek sanılmasına neden oldu. Bazı yolcular THY çağrı merkezini arayarak Gotham ve Metropolis'e bilet almak istedi. Bu durum sonrası Türk Hava Yolları, çağrı merkezi çalışanlarına bir uyarı mesajı gönderdi. 



Mesajda şu ifadeler yer aldı: 'THY'nin hazırladığı 'Batman VS Superman reklam filminde Gotham ve Metropolis'e uçuşların başladığı söylenmektedir.  Bu reklam filminde ismi geçen şehirler tamamen hayal ürünüdür. Arayan yolculara bu doğrultuda bilgi verilmesi rica olunur'.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin