Tom Hanks'ten samimi açıklama: 'Hepsi benim suçum, gerçek bir salağım...'

59 yaşındaki dünyaca ünlü ABD'li oyuncu Tom Hanks, 2013 yılında diyabet hastası olduğunu açıklamıştı.

Google Haberlere Abone ol
Tom Hanks'ten samimi açıklama: 'Hepsi benim suçum, gerçek bir salağım...'

Hürriyet'te yer alan habere göre, Oscar ödüllü dünyaca ünlü ABD'li oyuncu Tom Hanks, geçtiğimiz günlerde Radio Times'a verdiği bir röportajda sağlığı ile ilgili samimi açıklamalarda bulundu. 



Hanks, 'Tembel Amerikan jenerasyonunun bir parçasıyım. Gerçekten çok kiloluydum, bunu filmlerimde de görebilirsiniz. Neye benzediğimin farkındayım, gerçek bir salağım' dedi.  



'KAFAYI BULMA LÜKSÜM OLAMADI' 



Tom Hanks'in kendi gibi oyuncu olan 38 yaşındaki en büyük oğlu Colin Hanks, babasının gençliğine çok benziyor.  



Kendine hiç iyi bakmadığını itiraf eden ünlü oyuncu, 'Bana Tip 2 diyabet teşhisi konduktan sonra da diyetime hiç dikkat etmedim. Mesele yalnızca çizburgerimden birkaç malzemeyi çıkarınca toparlanır sanıyordum ama durum pek öyle değil. Bundan biraz daha fazla dikkat gerekiyordu' dedi ve ekledi: ' Doktorum bana kiloma dikkat eder ve belli bir kiloda kalmayı başarabilirsem, hastalığımdan kurtulacağımı söylemişti. Amaben bunlara hiç kulak asmadım. Hepsi benim hatam' dedi. 



Hanks, ihmallerine rağmen hastalığının daha da ilerlememesini de herhangi bir bağımlılığı olmamasına yordu: 'Şanslıyım aslında. Çok genç yaşta çocuk sahibi olduğum için hep sorumluluklarım vardı. Dolayısıyla alkol almak ya da kafayı bulmak gibi lükslerim olmadı.'



4 çocuk babası Tom Hanks, ilk kez 21 yaşında baba olmuştu.  


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin