TRT Çocuk, 11. yılını kutluyor!

11. yılını birbirinden güzel içerikler ve sevilen çizgi dizilerin karakterleri ile kutluyor.

Google Haberlere Abone ol
TRT Çocuk, 11. yılını kutluyor!

Türkiye’nin en çok izlenen çocuk kanalı TRT Çocuk, 11. yılını birbirinden güzel içerikler ve sevilen çizgi dizilerin karakterleri ile kutluyor.



Çocukların gelişimine katkı sağlamak amacıyla yüksek yarar odaklı içerik üreterek, 11 yıldır Türkiye’nin açık ara en çok izlenen çocuk kanalı TRT Çocuk, farklı başarılara imza atmaya devam ediyor.



Ebeveynlerin güvenini, çocukların ise sempatisini kısa bir sürede kazanan TRT Çocuk, 11 yıldır pedagojik denetim ve değerlendirmeler ile yayın hayatını sürdürüyor. Çocukların bilişsel, zihinsel, duygusal gelişimlerini önemseyerek steril içeriklerle buluşmasını sağlayan TRT Çocuk; milli, manevi ve ahlaki değerlerin de altını çiziyor.



Her alanda çocukların yanında



Evrensel bir dil ile 360 derece yayıncılık anlayışını benimseyen TRT Çocuk, televizyonun yanı sıra; sinema filmleri, etkinlikleri, müzikalleri, aplikasayonu, mobil oyunları, dergisi ve lisanslı ürünleriyle çocukların daima yanında. Çoğulcu bakış açısıyla cinsiyet farkı gözetmeksizin Türkçe konuşan tüm çocuklara hitap eden TRT Çocuk, yerli mobil oyun üreten de ilk çocuk kanalıdır.



Mobil içerikleri, web sitesi ve Youtube kanalı ile çağın gerekliliklerini yerine getiren TRT Çocuk, çocukları yalnız bırakmayıp temiz içerikler ile buluşturuyor. İzlenme oranları ile dijital ortamda da lider olan kanal, çocuk sineması ile de aileler ve çocuklara farklı deneyimler yaşatıyor. Rafadan Tayfa ve Bulmaca Kulesi çizgi dizilerini sinemaya taşıyan TRT Çocuk yeni filmlerini de kasım ve aralık ayında sevenleriyle buluşturacak.



Duyarlı ve farkındalık yaratan kanal: TRT Çocuk



TRT Çocuk, bugüne kadar Nasreddin Hoca ve Sürpriz Kutusu, Kardeşim Ozi gibi içerikleri ile çocukların duyarlılığının artmasına yardımcı olup, çocukları toplum hayatına hazırlayıp farkındalık yaratıyor.



Türkiye’de daha önce yapılmamış bir proje olan Çocuk Medyası Konferansı’nı da hayata geçiren kanal, ulusal ve uluslararası alanda çocukların yararına çalışmayı -11 yıldır olduğu gibi- sürdürecek.



TRT Çocuk, 11. yılını kutluyor!


Etiketler trt trt çocuk
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin