Tuba Büyüküstün ekranlara ne zaman dönecek?

Ünlü oyuncunun dizi setlerine ne zaman döneceği merak konusu oldu.

Google Haberlere Abone ol
Tuba Büyüküstün ekranlara ne zaman dönecek?

Kıvanç Tatlıtuğ ile başrollerini paylaştıkları Cesur ve Güzel dizisinin ardından, Netflix için çekilen mini belgesel Ottoman Rising'te Fatih Sultan Mehmet’in üvey annesi Mara Hatun’u canlandıran ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün'ün dizi setlerine ne zaman döneceği merak konusu oldu. Milliyet yazarı Sina Koloğlu, ünlü oyuncuyla ilgili duyumlarını köşesine taşıdı.



Sina KOLOĞLU / MİLLİYET



Dedikodular; Tuba Büyüküstün ne yapacak?



Ay Yapım’ın kod adı ‘Firuze’ dizisinde Tuba Büyüküstün’ün oynayacağı söylentileri çıktı. Okurlar, “Var mı böyle bir şey?” diye sorup durdular. Ben de bu durumu araştırdım. Tuba Büyüküstün’le bu proje konuşulmamış. Ama şöyle de bir bilgi geldi, “Büyüküstün bir süredir ara verdi. Çalışmak istediği zaman kendisiyle çalışırız”. Hatta bir proje var anladığım, zamanı gelince açıklanacak! Şahsi görüşüm Ay Yapım, Büyüküstün’le bir proje yapacak. Bu altıncı his diyeyim. Bir not daha, Tuba Büyüküstün’ün artık bir dizide yer almak istediğini çevresine söylediğinin bilgisi de geldi.



‘Firuze’de kim olacak



Ay Yapım, ulusal bir kanala yapmayı planladığı dizinin kod adı ‘Firuze’... Tuba Büyüküstün oynayacak diye dillendirilen projenin başrol oyuncusu Ayça Ayşin Turan olacak. Bir üniversite hikayesi. ‘Hakan: Muhafız’da oynadı. Valla öyle ahım şahım bir oyunculuk olmadı. Ay Yapım gibi iddialı bir yapım şirketi başrolü veriyorsa, vardır bir bildiği. Ya da yaşasın pazarlama mı diyelim?



Yazının devamını okumak için TIKLAYIN


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin