Tüm yayınlar tek noktada buluşuyor

Google Play Gazetelik uygulaması yayında.

Google Haberlere Abone ol
Tüm yayınlar tek noktada buluşuyor

Arama motoru Google'ın Gazetelik uygulaması yayında. Google Play Gazetelik Android uygulaması ile Türkiye'nin önde gelen gazete ve dergilerine tek bir noktadan ulaşıp abone olunabiliyor.



Google Türkiye resmi blogunda konuyla ilgili şu açıklama yapıldı:



"Tüm Yayınlar Tek Bir Noktada Buluşuyor! Google Play Gazetelik



Bugün itibariyle Google Play kullanıcılarının Türkiye'nin önde gelen gazete ve dergilerine, Google Play Gazetelik (Newstand) Android uygulaması üzerinden abone olabileceğini açıklamaktan memnuniyet duyuyoruz.



En son haber başlıklarını, siyasetteki gelişmeleri, moda önerilerini ve hayallerinizdeki hafta sonu seyahati ile ilgili lokasyon seçeneklerini dilediğiniz yayınlardan takip edebileceksiniz.



Play Gazetelik; takip ettiğiniz dergi, gazete ve blogları tek bir noktada toplayarak eşsiz bir kullanıcı deneyimi sunuyor. Gazetelik uygulamasında ilgi alanınıza giren haberler, takip sıklığınıza göre üst sıralara taşınıyor. Okumaktan keyif aldığınız dergi, gazete, blog ve haber sitelerine abone oluyorsunuz, biz de Gazetelik uygulaması ile bu haberleri tablet veya cep telefonunuzdan en rahat okunacak şekilde optimize ediyoruz. Sadece parmaklarınızı kaydırarak makalelere, resimlere, ses ve videolara uygulama içerisinden rahatça erişebiliyorsunuz. Makaleleri daha sonra bakmak için işaretlemenizi ya da offline iken okumanızı mümkün kılıyoruz.



Türkiye'de 60'ın üzerinde yayın Gazetelik Uygulamasında



Gazetelik uygulaması ile çok sayıda (ücretli ve ücretsiz) yayına abone olup, takip edebilirsiniz. Lansmanla birlikte birçok yabancı yayının yanı sıra, Türkiye’den 60’in üzerinde yayına Google Play Gazetelik uygulaması ile erişebileceksiniz. Bunların arasında ana günlük gazetelerden, popüler kadın dergilerine, hobi ve seyahat yayınları ile bloglara kadar geniş bir yelpazeyi Türk kullanıcılarımız ile buluşturuyoruz. 



Google Play Gazetelik uygulamasını Android tablet veya telefonunuza Google Play'den indirebilirsiniz. Keyifli okumalar!"


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin