Türk asıllı ünlü oyuncunun çıplak fotoğrafları çalındı!

Sıla Şahin, siber saldırıya maruz kalan ünlü isimler arasına katıldı.

Google Haberlere Abone ol
Türk asıllı ünlü oyuncunun çıplak fotoğrafları çalındı!

Almanya'nın en popüler oyuncularından biri olan Türkiye doğumlu Sıla Şahin, siber saldırıya maruz kalan ünlü isimler arasına katıldı.



Alman Bild gazetesi, 32 yaşındaki Şahin'in uygunsuz fotoğraflarının internete sızdırıldığını açıkladı. Olay üzerine harekete geçen Şahin, avukatına talimat verdi.



Türk asıllı ünlü oyuncunun çıplak fotoğrafları çalındı!



2011 yılında erkek dergisi Playboy’un Almanya edisyonuna çıplak pozlar vererek, “Playboy’a soyunan ilk Türk” olan Sıla Şahin, Almanya’nın gündeminde. 6 aylık hamile olan 32 yaşındaki Şahin hakkında bir habere imza atan Bild gazetesi, genç oyuncunun siber saldırıya maruz kaldığını aktardı.



Türk asıllı ünlü oyuncunun çıplak fotoğrafları çalındı! - Resim : 2



Gazetenin haberinde, Şahin’in bu gelişme ile şok olduğu belirtilirken, siber saldırganların Şahin’in uygunsuz fotoğraflarının internet üzerinde paylaşıldığı açıklandı. Doğum için gün sayan Şahin, Avusturyalı kaleci Samuel Radlinger ile evlenmiş ve eşinin kariyerine devam ettiği Norveç’te yaşamaya başlamıştı.



Alman basınında yer alan haberlere göre Şahin, avukatına talimat vererek fotoğrafların kaldırılması için işlemleri başlattı.



Türk asıllı ünlü oyuncunun çıplak fotoğrafları çalındı! - Resim : 3


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin