Türkiye'nin en kapsamlı gençlik festivali başlıyor!

78 sanatçı ve grup, 27-28-29 Temmuz Kilyos'ta...

Google Haberlere Abone ol
Türkiye'nin en kapsamlı gençlik festivali başlıyor!

GezginFest ekibinin bu yıl ikincisini görkemli bir line up ile gerçekleştireceği Gezgin Fest Kilyos, 27-28-29 Temmuz tarihlerinde, 3 günboyunca müzikseverlere ev sahipliği yapıyor.



Türkiye’nin en kapsamlı gençlik festivali olan Gezgin Fest’te 78 sanatçı ve grup, Big Beach Kilyos Gümüşdere sahilinde, her türlü konforun sunulacağı 10 bin kişilik bir alanda, 2018 yazını renklendiriyor. Sadece müziğin değil, tasarımın ve eğlenceli aktivitelerin gün boyu devam ettiği, görsel showların ön planda olduğu bir festival, birçok yeniliğe imza atarak, çizgisini koruyarak seyircisi ile buluşuyor.



ÜÇ GÜNDE 70 SANATÇI VE GRUP AYNI SAHNEDE



Bu yıl Teoman, Haluk Levent, Feridun Düzağaç, Cem Adrian, Kurtalan Ekspres, Shantel gibi müzik efsanelerine ev sahipliği yapacak festival genç yeteneklere de sahnesinde yer veriyor.



10 binden fazla müzik tutkununun katılması beklenen, rock’tan elektronik müziğe, rap’ten blues’ a kadar diğer kültürlerin farklı tarzlarını içeren Gezgin Fest Kilyos; “Citizens Of The World“ sloganıyla dünyanın her tarafından gelen festival severleri birleştirmeyi amaçlıyor.



26 Temmuz‘da Shantel, Yener Çevik, Deeprise, Anıl Piyancı, Serkan Eles’in katılacağı açılış partisi ile başlayacak festival de 27 Temmuz Cuma; Haluk Levent, Manuş Baba, Melek Mosso, Emir Can İğrek, Kurtalan Ekspress, Necati ve Saykolar, Luxus 28 Temmuz Cumartesi; Teoman, Cem Adrian, Ezhel, Yüzyüzeyken Konuşuruz, Sena Şener, Ozbi feat Gülce Duru, Deniz Sipahi 29 Temmuz Pazar; Feridun Düzağaç, Oğuzhan Uğur, Gazapizm, Can Gox, Eda Baba, Sattas, Komik Günler sahne alıyor.



Gezgin Fest, yollarda olmayı seven bunu bir tutku haline getirmiş ve ya getirmemiş, kamp ateşiyle yanıp sönmek bilmeyen, doğanın ve doğa içinde eğlenmenin keyfini süren, gözü hep yollarda olan bizleri destekleyen ve bir araya gelmemizi sağlayan Interrail Türkiye’nin oluşumlarından olan Joker Organizasyon tarafından 27-28-29 Temmuz tarihlerinde Big Beach Kilyos’ta



Festival Mottossu



Festival ”citizens of the world” sloganıyla dünyanın her tarafından festival severleri birleştirmeyi amaçlıyor. İnsanı ve doğayı seven, hayvan dostlarımıza şefkat gösteren, ‘‘love wins’’ hoş görüsüne sarılan, ‘‘mutluluk paylaştıkça güzeldir’’ felsefesini benimseyen Festival Topluluğu olarak, festivalimizde buluşmayı diliyoruz.



Gezgin Fest’te müzik hiç durmayacak



26 Temmuz Perşembe gecesi açılış partisiyle başlayacak festivalde, yurtdışından gelecek Adamson Systems Engineering tarafından kurulacak olan 1 Ana sahne ve 1 Alternatif sahne olmak üzere festivalde 2 ayrı sahne bulunuyor. Toplamda 78 sanatçının sahne alacağı festivalde müzik hiç durmadan devam edecek.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin