TV8'den yeni yarışma! Yapımcısı hangi şirket?

Sina Koloğlu, yarışmanın detaylarını köşesinde duyurdu.

Google Haberlere Abone ol
TV8'den yeni yarışma! Yapımcısı hangi şirket?

Milliyet yazarı Sina Koloğlu, TV8'de yayınlanacak olan yeni yarışma programı Emlak Avcıları'nın detaylarını, bugünkü yazısında duyurdu. Yapımcılığını Haluk Şirin'in yaptığı yarışma, yakında ekran macerasına başlayacak.



Sina KOLOĞLU / MİLLİYET



'Emlak Avcıları' geliyor



Ev ahalisi olarak yıllardır D-Smart’ ta ‘Travel Channel’de izledik bu ‘House Hunters’ programını... Hatta “Acaba bizde olur mu?” diye soruyorduk. Programın geçmişi 1999 yılına dayanıyor. O gün bugündür gelişerek, (‘House Hounter International’ oldu, hatta Türkiye’ye geldiler!) devam ediyorlar. Haluk Şirin, “Emlak Avcıları isimli bir formatı aldık. Bizim milletimize inanılmaz uygun bir program” dedi. Malum ülkemizde ‘her yer inşaat’ şeklinde. Peki nasıl olacak? İl il dolaşacak emlak avcıları. Hangi ildeyse, yarışmada bölgenin kendini en iyi gören, üç emlakçısı yarışacak. Her gün bir aileye üç ev gösterecekler. Ev satıldığında ya da kiralandığında puan alacaklar. Beş günün sonunda kim daha çok ev satmış ya da kiralamışsa haftanın birincisi olacak.



Gerçek alıcılar mı?



İlk bölümlerde ‘cast’ olacak. Sonrasında hem emlakçılar hem de ev arayanlar cephesinde ciddi bir piyasa olması bekleniyor. Bu formatı Fransa’dan almışlar. Benzer durum orada da olmuş. Yarışmanın ilerleyen zamanlarında satılık ve kiralık ev arayan vatandaşlar, programda kendini bulacak anladığım. Projenin TV8’de ne zaman yayına gireceği belli değil ama tanıtımları çekilmiş.



Yazının devamını okumak için TIKLAYIN


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin