Uma Thurman'dan Harvey Weinstein mesajı: Umarım yavaş yavaş ölürsün!

Ünlü oyuncu, taciz skandalı iddialarıyla Hollywood'u sarsan yapımcı Harvey Weinstein'a ateş püskürdü.

Google Haberlere Abone ol
Uma Thurman'dan Harvey Weinstein mesajı: Umarım yavaş yavaş ölürsün!

Dünyaca ünlü oyuncu Uma Thurman, sosyal medya hesabından paşlaştığı 'Şükran Günü' mesajında, taciz skandalı iddialarıyla Hollywood'u sarsan yapımcı Harvey Weinstein'a ateş püskürdü.



Milliyet.comtr'de yer alan habere göre; Sosyal medya üzerinden Şükran Günü için kutlama mesajı yayınlayan Uma Thurman, bir kişi dışında herkesie iyi dileklerde bulundu.



Yapımcı Harwey Weinstein için çarpıcı bir parantez açan 47 yaşındaki oyuncu, "Senin dışında herkesin Harvey! Umarım yavaş yavaş ölürsün, bir kurşunu hak etmiyorsun" mesajı ile dikkati çekti.



'Çok sinirliyim' dedi, gözleri doldu



Oscar ödüllü Harvey Weinstein, birkaç ay öncesine kadar ABD'nin en önemli yapımcılarından birisi olarak görülüyordu ancak 5 Ekim tarihinde New York Times'ın haberi, kelimenin tam anlamıyla fırtına kopardı. Haberde, Weinstein'ın yıllar boyunca sistematik olarak onlarca kadını taciz ettiği iddia ediliyordu.



Uma Thurman, 65 yaşındaki yapımcı hakkında ortaya atılan cinsel taciz iddialarının sorulması üzerine gözleri dolarak konuşmuştu. ABD'li aktris, Weinstein'ın taciz skandallarıyla ilgili soruya,"Çok sinirliyim ve bu zamana kadar haklıyken ne zaman sinirli bir şekilde kendimi ifade etsem pişman olmuşumdur. O yüzden biraz sakinleşmeyi bekliyorum" yanıtını vermişti.



Yapım şirketinden kovuldu



Aralarında Angelina Jolie, Gwyneth Paltrow gibi dünyaca ünlü isimlerin de bulunduğu 50'den fazla kadın, Weinstein'ı cinsel tacizle suçluyor. Paltrow ve Jolie dışında Kate Beckinsale, Cara Delevingne, Lea Seydoux, Rosanna Arquette ve Mira Sorvino gibi oyuncular da kendi adını taşıyan yapım şirketinden kovulan, ABD ve İngiltere'de hakkında soruşturma açılan Weinstein'a suçlama yöneltiyor.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin