Ünlü oyuncular kahve sohbetinde buluştu!

Astrolog Vedat Delek ve tanınmış oyuncular, Elemental Wellness Club'ın düzenlediği kahve sohbetinde bir araya geldi.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü oyuncular kahve sohbetinde buluştu!

Elemental Wellness, ayda bir kış bahçesinde samimi bir ortamda gerçekleştirdiği kahve sohbetlerinde bu ay astrolog Vedat Delek’İ ağırladı. Davetlilerin her birinin sorularını tek tek yanıtlayan Vedat Delek’in yorumları büyük ilgi ile karşılandı. Genç oyuncuların katılımı ile renklenen organizasyonda, 2018 yılında ülkemizi neler beklediği, aylara göre burç yorumları ve katılan ünlü oyuncuların yıldız haritalarına bakıldı.



Söyleşi bitiminde Vedat Delek davetliler arasında bulunan oyuncu Yağmur Ün’e bu sene çok fazla proje teklifi geleceğini, hislerinin kuvvetli olduğunu ve gelecek teklifleri hislerine göre değerlendirmesini söyledi. Ayrıca yıldızının parlak olduğunu da ekledi. Sohbete katılan oyunculardan Seçil Buket Akıncı’ya ise; ‘Evlilik çok yakında!’ dedi. Bu yoruma çok şaşıran Seçil Buket Akıncı’ya, ayrıca yurtdışından güzel bir film teklifi alacağını da ekledi. Yine davetliler arasında olan Yeliz Akkaya’ya bu sene dikkatli olması gerektiğini dönem dönem kazalar ve kırılmalar etkisinde olacağını söyledi. Astroloji meraklısı oyunculardan Nihan Tarhan ve Ayça İnci de katılımcılar arasındaydı. Kendilerinin özel doğum haritalarını çıkarttıran oyuncular da Vedat Delek’e haritalarını yorumlattı. Nihan Tarhan’a saç modelini değiştirmesi gerektiğini söyleyen astrolog, bu yıl şansının oldukça açık olduğunu ve bu yılı mutlaka değerlendirmesi gerektiğini söyledi. Ayça İnci’ye yaptığı yorumlarda ise dikkat çeken cümle, kendisinin farklı bir sektörde yepyeni bir iş atılımı yapacağı ancak bu atılımı yaparken mutlaka yıldız haritasına göre bir tarih belirlemesi gerektiğiydi.



Kendisini Ütopya yarışmasından ve Survivor yarışmacısı Semih Öztürk ilişkisinden tanıdığımız Kurretulayn Matur da etkinliğe ilgi gösterenlerdendi. Kurretulayn Matur da Vedat Delek’e Semih Öztürk ile olan ilişkisini yorumlattı. Vedat Delek Kurretulayn Matur ve Semih Öztürk ilişkisine; aralarında küçük bir ayrılık yaşayacağını ancak sonrasında ilişkinin evlilik ile mutlu sona kavuşacağı yorumunu yaptı.



Ünlü oyuncular kahve sohbetinde buluştu!



Davetliler Elemental Wellness Club’ın gerçekleştirdiği bu etkinliği çok beğenerek, farklı konularla devamlılığının sağlanmasını istediler. Elemental Wellness’ı sık sık ziyaret eden Seçil buket Akıncı kulüp hakkında şunları söyledi: ‘Burada sürekli farklı projeler ve fikirler gerçekleştirmesi, bizleri böyle güzel bir atmosferde birleştirmesini gerçekten takdir edilesi buluyorum. Bildiğim başka hiç bir spor tesisi sosyal anlamda bu şekilde farklı ve doyurucu çalışmalar yapmıyor. Bu özellikliği ile de Elemental Wellness tam bir yaşam alanı özelliği taşıyor.



 


Etiketler yağmur ün
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin