Usta oyuncudan şok açıklama!

Erhan Yazıcıoğlu, Cengiz Semercioğlu ile Sabah Sohbeti'ne konuk oldu.

Google Haberlere Abone ol
Usta oyuncudan şok açıklama!

Usta oyuncu Erhan Yazıcıoğlu, tv100'de yayınlanan Cengiz Semercioğlu ile Sabah Sohbeti programına konuk oldu.



Bir dönem Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmenliği de yapan Erhan Yazıcıoğlu, Cengiz Semercioğlu'na şoke eden açıklamalarda bulundu. Oyun oynamadan maaş alan oyuncular olduğunu söyleyen Yazıcıoğlu, "Onursuzca maaş alanlar var, bu isimlerden biri de Hasibe Eren..." dedi.





Şehir Tiyatroları'nın eski Genel Sanat Yönetmeni usta oyuncu Erhan Yazıcıoğlu, tv100'de yayınlanan Cengiz Semercioğlu ile Sabah Sohbeti programına konuk oldu. Yazıcıoğlu, çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.



Cengiz Semercioğlu'nun, "Rol almayıp Şehir Titayroları'ndan maaş alanlar var mı?" sorusuna, Erhan Yazıcıoğlu çarpıcı yanıtlar verdi. Usta oyuncu, "Onursuz bir biçimde o maaşı alanlar var. Emekli olmak üzereler birçoğu, giderayak hala o maaşı alıyorlar., rol veriyorsun kabul etmiyorlar. Ama emekli olduktan sonra rol için çağır, koşa koşa gelirler. Çünkü ikinci bir maaş alacaklardır." dedi.



'İsim versem şaşırırsınız'



Erhan Yazıcıoğlu, maaş aldıkları halde sahneye çıkmayan oyuncularla ilgili olarak, "İsim versem çok şaşırırsınız" dedi. Cengiz Semercioğlu'nun tekrar bu isimleri sorması üzerine Yazıcıoğlu, şunları söyledi:



"Hasibe Eren... Ben geldim dedim 'Hasibe'ciğim oynayacak mısın?' 'Oynamayacağım ağabey' dedi. Peki o zaman 'lütfen istifa eder misin?' dedim, 'Ederim ağabey' dedi. O günden bugüne beş yıl geçti."


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin