Yarın akşam yeni sezona başlıyor

Samanyolu TV'de yayınlanan dizi yeni sezonu açıyor.

Google Haberlere Abone ol
Yarın akşam yeni sezona başlıyor

Samanyolu TV'nin başrollerinde Mert Kılıç, Dilara Büyükbayraktar, Bora Karakul, Mehmet Küçük ve Merve Anlağan gibi oyuncuların yer aldığı 'Sungurlar' dizisi yarın akşam yeni sezona başlıyor.



Büyük bir reyting kapışmasının yaşandığı Cumartesi akşamı, sezonun ilk bölümüyle ekrana gelecek olan Sungurlar, önce Bordo Bereli ardandan ise şehitlere vurgu yapan iki fragmanıyla bütün dikkatleri üzerine topladı.



Dizi takipçileri tarafından oldukça ilgi gören fragmanlar daha dizi başlamadan heyecan uyandırdı.



İzleyicilerin yeni bölümlerini merakla beklediği Sungurlar’ın Cumartesi akşamı ekrana gelecek 35. bölümünde aksiyon dolu dakikalar var. 



Sezonun ilk bölümünün hikayesi şöyle:



Türkiye’de bir kaos oluşturmak için son kozunu oynamaya hazırlanan farklı bölgelerin liderleri, ülkelerin kaderlerinin belirlendiği bir toplantıda buluşur. Bu toplantıya sızmayı başaran Sungurlar, büyük operasyon için harekete geçer. Ancak harekete geçme planı daha büyük bir olayın yaşanmasını tetikler. Diğer bir yanda ekip içinde yaşanan ağır bir hesaplaşma da ilk kez gün yüzüne çıkar. Düğününde ağır saldırıya uğrayan Naza, bunun Meryem tarafından yapıldığını ima eden bir mektup alır. Meryem’le ağır bir hesaplaşmaya hazırlanan Naza, Dilan’ın kaçırılması ve öldürülmesiyle öfkeden deliye döner. Büyük bir hırsla dolan Naza için artık intikam alma zamanı gelmiştir. 



'Sungurlar' yeni sezonun ilk bölümüyle 10 Ekim Cumartesi akşamı saat 20.00’de Samanyolu TV’de. 



 




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin