Yaşamayanlar'ın 'Avcılar' ekibinde hangi ünlü oyuncular var?

Avcılar ekibi, adrenalin dozunu yükselterek çok konuşulacak.

Google Haberlere Abone ol
Yaşamayanlar'ın 'Avcılar' ekibinde hangi ünlü oyuncular var?

BluTV’nin yeni dizisi ‘Yaşamayanlar’ için geri sayım tüm heyecanıyla devam ediyor. İzleyiciyi vampirlerin gizemli dünyasına davet eden dizinin Avcılar ekibi, adrenalin dozunu yükselterek çok konuşulacak.



İmza attığı çizgi dışı işlerle Türkiye’nin en çok takip edilen dijital televizyon platformlarından biri olan BluTV’nin yeni dizisi ‘Yaşamayanlar’ için merak dolu bekleyiş devam ediyor. Başrollerini Elçin Sangu, Kerem Bürsin, Birkan Sokullu ve Selma Ergeç’in paylaştığı dizi, izleyicileri İstanbul’un sokaklarında, gizemli bir vampir dünyasına davet edecek.



Yaratıcılığını ve yönetmenliğini ödüllü yönetmen Alphan Eşeli’nin üstlendiği dizide vampirler kadar Avcılar ekibi de çok konuşulacak. Efecan Şenolsun, Türkü Turan, Edip Tepeli, Erdeniz Kurucan, Selahattin Ergün, Birce Kirkova, Beril Acar gibi genç ve başarılı isimlerden oluşan Avcılar, vampirlerin ensesinden bir saniye bile ayrılmayacak. İstanbul’un arka sokaklarının bu iki taraf arasındaki mücadeleye tanık olacağı ‘Yaşamayanlar’daki büyük mücadele adrenalin dozunu da doruk noktasına çıkaracak.



Senaryosunu Şamil Yılmaz’ın kaleme aldığı; yapımcılığını ise Bubi Film, Ran Film, Braveborn ve İstanbul ‘74’ün üstlendiği dizi, Eylül ayında sadece BluTV’de!



Yaşamayanlar'ın 'Avcılar' ekibinde hangi ünlü oyuncular var?


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin