'Yaşamayanlar'ın galası gerçekleşti!

Blutv'nin vampir dizisi "Yaşamayanlar"ın gala gecesi görkemli bir davetle gerçekleştirildi.

Google Haberlere Abone ol
'Yaşamayanlar'ın galası gerçekleşti!

Başrollerini Elçin Sangu, Kerem Bürsin, Birkan Sokullu ve Selma Ergeç'in paylaştığı Türkü Turan, Nilperi Şahinkaya, Efecan Şenolsun, Edip Tepeli, Elit İşcan, Oral Özer, Erdeniz Kurucan, Selahattin Ergün, Beril Acar ve Birce Kirkova gibi başarılı oyuncuların yer aldığı BluTV'nin merakla beklenen vampir dizisinin ön gösteriminin yapıldığı gecede "Yaşamayanlar" dizisi oyuncuları “Vampirler” ve “Vampir Avcıları” ekibi olarak tam kadro kırmızı halıda yönetmen Alphan Eşeli ile birlikte poz verdi.



İstanbul 74’ün düzenlediği, sanat, medya ve iş dünyasından pek çok simanın bir araya geldiği geceye; Serenay Sarıkaya, Berrak Tüzünataç, Dilan Çiçek Deniz, Furkan Andıç, Melisa Şenolsun, Ozan Dolunay, Ahu Yağtu, Sema Öztürk gibi isimler katıldı.



Hasköy Yün İplik Fabrikası’nda gerçekleşen galanın atmosferi dizinin konseptine uygun dekorasyonu ile misafirleri büyüledi. Dokuma makinelerinin olduğu alanda dizide kullanılan tüm kostümler sergilendi. Bir grafiti sanatçısının duvara vampir çizdiği gecede mekanda dizinin dekorunda kullanılan detaylar da büyük beğeni topladı.



Dizinin 1. bölümünün izlendiği ve yoğun katılımın olduğu gecede sahne alan Kadıköy Acil, Kamufle ve Da Poet adlı gruplar konukları şarkılarıyla eğlendirdi.



Heyecanla beklenen “Yaşamayanlar” alternatif işlere imza atarak Türkiye’nin en sevilen dijital platformlarından biri haline gelenBluTV’de 6 Eylül Perşembe saat 19:00’da izleyicisiyle buluşacak.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin