'Yılmaz Özdil Sözcü'nün başına o ismi getirecek' iddiası!

Habertürk yazarı Oray Eğin'in, dikkat çeken bir iddiayı köşesine taşıdı...

Google Haberlere Abone ol
'Yılmaz Özdil Sözcü'nün başına o ismi getirecek' iddiası!

Habertürk yazarı Oray Eğin, 'son dedikodu' dedi ve bomba iki iddiayı dünkü köşesinde paylaştı. Yİ Parti’nin basın danışmanlığını yapan eski gazeteci Murat İde’nin bu görevi bırakacağı söylentileri olduğuna dikkat çeken Eğin, Yılmaz Özdil'in İde'yi Sözcü'nün başına getirmek için uğraştığını, Mehmet Tezkan'ın köşe yazılarına Sözcü'de devam edeceğini iddia etti.



İşte Oray Eğin'in bugünkü yazısından ilgili bölüm:



"MECLİS OLMADI, MEDYA VERELİM



İYİ Parti’den milletvekili adayı olan gazeteci Mehmet Tezkan ne yazık ki Meclis’e giremedi. Daha önce Milliyet’te yazan Tezkan’ın tekrar Demirören Medya Grubu’na dönüp dönmeyeceği şüpheli.



Bu arada ilginç bazı medya dedikoduları da yayılıyor...



SON DEDİKODU



İYİ Parti’nin basın danışmanlığını yapan eski gazeteci Murat İde’nin de bu görevi bırakacağı söyleniyor. Hatta Yılmaz Özdil’in onu Sözcü’nün başına getirmek için uğraştığı da... Tezkan’la İYİ Parti arasındaki köprüyü kuran daha önce Show Haber’de birlikte çalıştıkları Murat İde’ydi zaten...



Özdil’in operasyonu başarılı olursa Tezkan da köşe yazılarına Sözcü’de dönecek herhalde. Gerçi bildiğim kadarıyla Sözcü’nün patronu Burak Akbay’ın mevcut yönetimden pek sıkıntısı yok..."


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin