YouTube'dan tv100'e ödül!

tv100, Gümüş Ödül ile ödüllendirdi.

Google Haberlere Abone ol
YouTube'dan tv100'e ödül!

YouTube, platformunda kısa sürede 100 bin aboneyi geçen tv100Gümüş Ödül ile ödüllendirdi.



Mayıs ayında yayın hayatına başlayan ve kısa sürede geniş bir izleyici kitlesine ulaşan tv100 bu başarısını internet üzerinde de sürüyor.



tv100, web sitesi tv100.com'un yanı sıra sosyal medyada da kısa sürede mesafe kaydetti.



Dünyanın en popüler video izleme platformu olan YouTube'da kısa sürede dikkat çekici bir yükselişe imza atan tv100, 1,5 ay içinde 100 bin aboneye ulaşmayı başarmıştı. Youtube'da gelişmeye devam eden tv100 bugün itibariyle abone sayısını 178 binin üzerine çıkardı.



YouTube da 100 bin aboneye ulaşan tv100'e Silver Ödül olarak da bilinen Gümüş Plaket gönderdi.



Google'ın sahibi olduğu YouTube 'İçerik Üretici Ödülleri'ni dağıtırken sadece abone sayısına bakmıyor. YouTube Creators web sayfasında da bu ödülü kendi takdirine bağlı olarak verdiğini ve yalnızca oyunu kurallarına göre oynayan içerik üreticilerini ödüllendirdiğini belirtiyor.



YouTube'dan tv100'e ödül!



tv100'ün YouTube kanalı hakkında



tv100 içeriklerinin yanı sıra web sitesi tarafından oluşturulan özel içeriklerin de yer aldığı tv100'ün Youtube kanalında Okan Bayülgen'in programları Uykusuzlar Kulübü ve Muhabbet Kralı'nın yanı sıra Cengiz Semercioğlu ile Sabah Sohbeti, ekonomi programı Parasal, gündem tartışma programları Ceren Akdağ ile Parantez, Ahu Özyurt ile Şimdi Konuşalım, Metehan Demir'in Salı Konukları, Emre Buga ile Bakış Açısı, Ceren Akdağ ile Günün Getirdikleri, sohbet programları Hilal Ergenekon ile Yarından Önce, Özay Şendir ile İnce Ayar, kültür sanat programı Seyir Dünyası ve magazin programı Yasmin Erbil ile Magazin Hattı gibi programlara günü gününe ulaşılabiliyor.


Etiketler YouTube tv100
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin